Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Physignatus cocincinus - agama kočinčinská - zranění na tlamě, čím léčit

Děkuji za názor. Psala jsem mail vetovi, posílala tyhle fotky a ten mi odepsal, že by bylo dobré ho tam vzít kvůli odstranění případné nekrotické tkáně. On mi napsal, že zranění tlamy jsou nejčastěji od skla, ale tohle se mi na sklo nezdá, to by to měl spíše na tom předním štítku, myslím si spíš, že si taky udělal tu prvotní ranku a pak si to rozdělal pinzetou, možná i o to sklo trouba. On je neustále hladovej, takže mi po pinzetě jde jako divej. Odteď už ty blázny budu krmit raději z mističky aby si vzali sami. Ten vet mi napsal, že mám dezinfikovat betadinou 1:10, můžu to tedy takhle zředěné použít, nebo raději ten peroxid?
Mám docela strach ho k vetovi nevzít, protože kluk od kterého mám samice měl samce, který si právě o sklo tlamu rozbil, a zánět se mu rozjel do takových rozměrů do tlamy, že mu na to odešel. Zatím pokaždé když cestoval tak byl v krabici v klidu a seděl na větvi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny