Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pohlaví podle teploty inkubace?

Přestaň se tady rozčilovat a běž si dát ledovou sprchu ty chytrá hlavo a nauč se číst co jsem napsal.

S tím rozhodně nesouhlasím. Nebo chceš jako říct, že když si od tebe někdo chce koupit 1,1, tak mu klidně prodáš dva samce, protože to nepozná? To nemůžeš myslet vážně.
To jsem nikde nepsal tak nepřekrucuj.

Když někdo po mě bude chtít 5 samic čehokoliv a já je budu mít, tak mu je prodám. Se samcema to samý. Akorát si třeba u některejch druhů ten kupující za správně určený zvíře připlatí.
To je přesně to co jsem napsal

Už jen kvůli takovejm vykukům by mělo to pohlaví umět poznat co nejvíc lidí a hlavně začátečníků. Žádný negativní následky to mít nebude.
Tak tím bych si jistý nebyl,dopad by to mělo fatální protože například prozradit jak dělat pardály by znamenalo že by je dělal každý a za chvíly by stály jako jemeňáci.Prozradit jak určit Rhacodactyly nebo vousatky a jiné zvířata by mělo taky dopad třeba tak že by se neprodávaly neurčená mláďata ale jen určené kusy a z cenou někde jinde.Dopad by to mělo asi spíše u drahších zvířat kde si raději koupím 10 neurčených prcků a mám jistotu ve že trefím zdravý pár ,za cenu jednoho určeného páru kdy jsou samice brzo připuštěné a potom mají nekvalitní snůšky a jiné problémy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...