Předmět Autor Datum
Jednak jsou v novém prostředí a potřebují si zvyknout.Pokud,ale pro ně máš vhodné podmínky,ale to já…
mudla 24.03.2013 11:22
mudla
děkuji moc za pomoc já vím že to není nějáký závažný problém jenom jsem začáteční :).Něco jsem si o…
Nikita13 24.03.2013 11:36
Nikita13
Jestli tě teraristika "chytí",tak budeš muset studovat celý život.Je to výzva být stále lepší a chov…
mudla 24.03.2013 12:20
mudla
Hlavně byla obrovská chyba pořizovat dvoutýdenní gekončíky. Takhle mrňavý gekončíci měli být ještě h… poslední
Fireflya 24.03.2013 16:07
Fireflya

Jednak jsou v novém prostředí a potřebují si zvyknout.Pokud,ale pro ně máš vhodné podmínky,ale to já nemohu vědět.A také jak už jejich název vypovídá jsou noční,takže přes den to nebude velké divadlo!Něco si o nich nastuduj a až budeš mít opravdu nějaký problém tak napiš.Čauky.:-)

Jestli tě teraristika "chytí",tak budeš muset studovat celý život.Je to výzva být stále lepší a chovat a množit stále nové a "divnější"plazi než jsou komerčně nabízené odchovy,faremní odchovy nebo odchyty.Všechno příjde časem,ale bez počátečního studia alespoň základu to nejde.Vše ostatní příjde s úspěchem nebo nezdarem ve tvém možném dalším chovu.Chovu zdar nebo nazdar!

Hlavně byla obrovská chyba pořizovat dvoutýdenní gekončíky. Takhle mrňavý gekončíci měli být ještě hodnou dobu u chovatele, než se pořádně rozežerou a trochu naberou a udělají si nějaké zásoby, které by se jim hodily právě při přemístění a následné nežravosti.
Schovaní budou, jsou to noční tvorové, takže jestli u terárka neprobdíš celou noc, tak ani nemusíš vědět, že šmejdili po terárku.
Hlavně by to chtělo popsat podmínky = co jim dáváš za hmyz, jak velký, v jakou dobu, jaké je velké terárium, jaké jsou v něm teploty, jaké větrání, nejlépe terárium i zvířata nafotit, bez toho ti těžko někdo poradí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru