Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dva chovanci androctonus australis

Tak jsem kupodivu překvapen svými novými přírustky očekaval jsem drobnou nenavist mezi sebou,ale mile mně prekvapilo že spolu žijí pod jedním kamenem už 3 dny,a to maji prostoru po akvariu a úkrytú dost,večer lezou po akvariu a hledají potravu,pohlaví obou ještě neznám ale mam dojem že se jedna o samce a samici což by bylo skvělé.Možna budou mimina časem tak uvidíme.

loading...
Předmět Autor Datum
To je dobre, akorat jsi nemuselnzakladat nove vlakno ale napsat go do stareho...
Bcimp 12.05.2013 18:02
Bcimp
Asi jsem přehlédla ten dotaz...na co že se to vůbec ptáš, když už jsi kvůli tomu založil asi padesát…
Réza 12.05.2013 18:39
Réza
Tak spis mi to pripada jako oznameni nez jako dotaz, na coz opravdu stacil puvodni topic. Nicmene ze…
Roker 12.05.2013 18:49
Roker
Děkuji za radu :) asi jsem se nezeptal tak jak bych mněl jsem tady teprve par dnú a je pravda že jse…
tony86 12.05.2013 20:34
tony86
Tak na to nemusis byt zadny zluseny chovatel, staci se mrknout v jakem biotopu se vyskytuje - sever… poslední
Roker 12.05.2013 20:57
Roker

Tak spis mi to pripada jako oznameni nez jako dotaz, na coz opravdu stacil puvodni topic. Nicmene ze 3 dny ziji pod jednim sutrem a oba jsou celi, bych nevidel jako vyhranou bitvu, natoz valku... Jednomu z nich muze hrabnout i za mesic a udela si z druheho obed... U tohoto druhu nic neobvykleho.

Děkuji za radu :) asi jsem se nezeptal tak jak bych mněl jsem tady teprve par dnú a je pravda že jsem to moh napsat na starší vlakno co mam založené ted už to vím tak mně za to ale nemusite sežrat.Pán co jsem si od něj pořídil ty dva skvosty my dal radu že nemam vubec rosit že jsou moc nachylní na nemoci spodku že se jim tam zachytavají bakterie.Takže mistička s vodou stačí.To byla rada velmi zkušeneho chovatele tak jestli to někomu pomuže tak prosim :)

Tak na to nemusis byt zadny zluseny chovatel, staci se mrknout v jakem biotopu se vyskytuje - sever Afriky, Asie, Irak, Alzir apod. Prevazne drsne, tvrde polopoustni podminky, takze sussi prostredi bude zadouci, porosit max 1x mesicne! (miska s vodou je samozrejmosti). Uvidis jaky bude spolecny chov, jak uz bylo psano, dulezity je velky prostor, dost ukrytu a dostatek potravy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...