Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stačí napsat je to nesmysl,je to zakázané,navíc ti to nikdo neudělá a po konzultaci s otcem by jsi z…
mora 29.05.2013 09:09
mora
někteří pisálkové si tu hrají na veliké chovatele a spisovatele.Ona i slušnost patří k chovatelským…
mora 29.05.2013 09:15
mora
tony- ja ťa nechcem kastrovať,to len pre predstavu,aký to je krutý zásah.Otázke rozumiem a vidím,že…
johny13 29.05.2013 10:35
johny13
nic jsi nepochopil johny13.....jsi ještě dítě!!:-)
mora 29.05.2013 11:51
mora
soráč ale johny pochopil. Ale jak vidno ty vůbec. Ono kdyby to napsal místní věhlasnej všudybyl a vš…
Bergi 29.05.2013 12:06
Bergi
20.5. vlakno chov Androctonus Australis si přečti ty věštče tam se zminuji take o koníčku mého otce…
tony86 29.05.2013 12:16
tony86
mora - Nakoľko tony vyrastá minimálne 12 rokov medzi hadmi,tak ho beriem už ako skúseného odborníka.…
johny13 29.05.2013 12:36
johny13
nechci nikoho urážet a nedělám to,žadné vulgární výrazy a ponižovaní nejsou mojí doménou.Jen opravdu… poslední
mora 30.05.2013 12:57
mora

Stačí napsat je to nesmysl,je to zakázané,navíc ti to nikdo neudělá a po konzultaci s otcem by jsi zřejmě narazil a on sám by o tom ani nechtěl slyšet.A navíc pokud opravdu jedáky dělá 12-13 let taj je má tak zabezpečené,že narození brášky není překážkou a když to za ta léta neohrožovalo vás,je zřejmé že otec je zodpovědný člověk a nebude to ohrožovat ani brášku.Já sám mám 4 dětí,nejmladšímu 4,5 roku.V pohodě tony86:-)

někteří pisálkové si tu hrají na veliké chovatele a spisovatele.Ona i slušnost patří k chovatelským zkušenostem.Jak může nevyrovnaný člověk s přemrštěnou reakcí na dotaz jedovaté hady chovat?Jeho agresivita a nervozita značí nadřazenost a slabou vůli a je výborným adeptem na nervozní a neopatrné zacházení a jednou si sám nasmrká do čítanky:-)Používejte při odepisování hlavu a buďte věcní slušní,jinak se tedy nevyjadřujte pokud emoce neovládáte:-)

tony- ja ťa nechcem kastrovať,to len pre predstavu,aký to je krutý zásah.Otázke rozumiem a vidím,že moja krutá odpoveď ťa prebrala a to bolo jej cieľom. Myslím si,že rozhodovať za otca a takýmto spôsobom je rovnaká hlúposť ako moja odpoveď na Tvoju hlúpu otázku.
Zbaviť hada prirodzenej zbrane,je totálna blbosť a na to nemusím byť terarirista s bohatou praxou.
A neotravuj ma súkromnými správami,vagínu si si z huby urobil sám.Keby sa ma spýtal na takúto vec môj syn,tak dostane ešte hrubšiu odpoveď.
Tá veta v mojom podpise značí,že samozrejme nie som dokonalý a mám svoje muchy....;-)

soráč ale johny pochopil. Ale jak vidno ty vůbec. Ono kdyby to napsal místní věhlasnej všudybyl a všechnoměl, tak se vůbec do něj nikdo neopírá a všechno odkýve jako tupá ovce. Vemte si z toho co jsme s jaohnym napsali co chcete. Vyjadřovat se už nebudem(aspon teda já ne, důvod-ztráta času). Kdo chce at mu to žere.

mora - Nakoľko tony vyrastá minimálne 12 rokov medzi hadmi,tak ho beriem už ako skúseného odborníka.Prišla mi jeho otázka ako provokácia.S tonym sme si to vysvetlili,beriem to ako uzatvorené.
A presne,ako píše Bergi,niekto môže,iný nie....Len ja som nikoho nezosmiešnil,neurazil.
howgh :puff:

nechci nikoho urážet a nedělám to,žadné vulgární výrazy a ponižovaní nejsou mojí doménou.Jen opravdu jsem chtěl poukázat na to (jak jsem již psal)že mu to stačilo vysvětlit a ne hned pranýřovat.Pokud vyrůstá 12 let mezi hadicemi fakt neznamená že by se o ně musel vehementně zajímat.Jen vložil nějaký naivní dotaz.Já dělám hady 28 let a mé děti vyrůstají mezi jedáky a absolutně je to nezajímá:-)( což mě trochu mrzí)snad později!Nic ve zlém,pokud jsem se někoho dotknul,omlouvám a já taky nevím vždy všechno a rád si vyslechnu radu či zkušenost od tebe nebo od kohokoli jiného.Přeji noho chovatelských úspěchů!!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru