Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud k hadovi pustíš 2 potkany nebo 2 pískomily a budou mít trochu času se rozkoukat, aby pochopili…
Aurifer 29.05.2013 11:01
Aurifer
Hlavně ta myš "záchranářka" je před chcípnutim...má typicky propadlý boky, zježenou srst a je nahrbe…
Réza 29.05.2013 12:42
Réza
jj, ta myš působí dojmem, že před tím než šla na zkrm byla někde minimálně den v kýblu bez krmení a… poslední
Aurifer 29.05.2013 16:27
Aurifer

Pokud k hadovi pustíš 2 potkany nebo 2 pískomily a budou mít trochu času se rozkoukat, aby pochopili situaci, tak se budou vzájemě bránit a při napadání hada i spolupracovat. To je normální. Bílé myši to moc nedělají, ty už jsou asi na to příliš zdegenerované. Ale to, že myš hada okouše není nic divného- obzvlášť v tomhle případě- ta myš byla vyhublá a zřejmě i dost dehydrovaná. Proto šla po hadovi a mrtvém kolegovi...nebylo to proto, že by zkoušela mrtvého bránit, ale spíš by ho sama okousala.

Hlavně ta myš "záchranářka" je před chcípnutim...má typicky propadlý boky, zježenou srst a je nahrbená. Prostě kravina pro blbce jak stehno. Štve mě, jak to všichni jak ovce na facebooku sdílej. Pochybuju, že by si v zoo jen tak s klidem nechali pokousat hada a ještě by to fotili...

jj, ta myš působí dojmem, že před tím než šla na zkrm byla někde minimálně den v kýblu bez krmení a vody, což asi i byla. proto se z posledních sil zajímala o možnou potravu/zdroj tekutin. Kravina pro blbce to samozřejmě je, ale co se týče té zoo si zase nemusíš dělat iluze, v zemích 3 světa jsou naprosto neinformovaní mimoňové v roli ošetřovatelů zvířat v zoo uplně běžná věc. Oni tam vědí, že tomu mají dát ono, a nebo si často jenom myslí, že tomu mají dát ono. Stav zvířat v zoo a jejich životnost tomu pak často odpovídá...v některých zoo jsou pro zvířata špičkové podmínky a odborníci, ale v jiné ve stejné zemi může být naprosto pravý opak.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru