Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venkovní výběh

Děkuji ony jsou celkem maličké tak jsem volil jenom 1 x 1 samozřejmě to nemají na pořád, až vyrostou tak to bude upraveno podle pohlaví podle toho co se z toho vyklube popřípadě kolik jich dám pryč pokud by se nehodili do chovu. Vím že na chovnou skupinu by mělo být více kusů, ale já jsem i kdyby to nedejbože byly všechno samci tak bych dal 3 ze 4 pryč a nakoupil 2 samice, ale to je hudba budoucnosti. Výška toho výběhu bude cca 20 cm zapuštěn nebude vůbec. Vyřešil jsem to jakousi kapsou ze zahrádkářské folie, která je vodě propustná - ta půjde 15 cm pod zem a vytvoří i dno. Odolná vůči roztrhnutí by měla být.
Já jsem to s tím stínem myslel tak že už třeba ve 4 hodiny tam nebude slunce vůbec. To mě vadí, že večer už se moc nevyhřejí, teď hledám místo kde by bylo slunce celodenně, ale je to dost hloupě situováno.
Ta velikost bude upravována letos je nechci zimovat, až příští rok tak jim upravím terárium, které nebylo loni dokončeno a letos jsem si je netroufl dát rovnou ven teď už je hezky tak to vidím, že do 3 dnů půjdou ven. Teď řeším to jestli to má smysl když nebudou mít pořád přístup na sluníčko.
Ten domek jsem taky řešil jak udělat, ale zatím jsem nenarazil na nějaký šikovný návrh. Jenom že by stěny měly být z cihel, aby tam byl přes den chlad a večer to akumulovalo teplo, s tím že vnějšek může být dřevo a mezi to polystyren. Jsou to malý prcci tak přesně nevím jak to zařídit hodně jsem narazil na výběhy až pro velké želvy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny