Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde sehnat objímku na dva díly

Ahoj lidi.

Dočetla jsem se tady na poradně o výhodách takovýho toho mít objímku zeshora a zespoda horní stěny terárka (sešroubovanou okolo) a v tom rovnou žárovku (odstíněnou) a žádnej květináč. Zatim mám teda klasickou metodu žárovky v květináči, ale vzhledem k tomu, že je tam izolace tak ten květináč i když je už přitaženej až nahoru k díře tak je furt jakoby kousek pod tim stropem terária.

Snad chápete.

A teď kámen úrazu - had pochopitelně, přestože je to jediný místo kam by nemusel a kde ho nechci, tak jakmile neni vysloveně nažranej a má náladičku blbnout tak šupky dupky rovnou nahoru(je dost dlouhá aby se postavila a držkou leštila strop takže zkoušela jsem i vyndat větev po který tam lezla a vylezla tam stejně a častějc páč bez větve se už nudila totálně). Což o to, dokud byla malá tak to bylo dobrý, ale přecejen začíná nabírat na váze a už neni úplně peříčko, navíc po tom květináči lozí (když ho přitáhnu až nahoru jak to jde a nevejde se na něj tak se namotá okolo něj) a dělá kraviny a mě se to prostě nelíbí a řikám si kdy to zničí.

Dneska jsem byla ve dvou elektrech a teda na mě koukali jak na psychopata, když jsem popisovala co potřebuju. Takže bych se ráda zeptala kde se dá, ideálně v Praze, sehnat tuhlenta šmrncovní objímka. Děkuju za odpovědi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny