Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Něco mi tu zabíjí zvířata. Co by to mohlo být?

Jak jsem se do toho nechtěl pouštět tak aspoň něco napíšu.

Nic proti nikomu, ale tvrdit jak jsou myslivci "HOVADA" a podobně je jak už bylo řečeno opravdu krátkozraké. A ti co takovýhle nesmysly píšou ani neví o co jde.

Hovada jsou všude a ve všem. Viděl jsem akvaristy se skalárama v 35 litrech, teraristy co měli chovance po kupě, v hnusu a malých prostorech(dost se toho dá vidět v rubrice "nevhodné inzeráty" nebo nějak podobně). Viděl jsem kynologa za trest věšet psa na stahovacím obojku. Viděl jsem řidiče lítat kolem školy 100 ve vesnici a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. A budu mýt výlevy, typu že všichni řidiči, teraristi, akvaristi a podobně jsou hovada??? Znám spousty myslivců, dokonce jednoho co nešťastnou náhodou při honě kolegu zastřelil. V životě jsem nevystřelil do leče, nikdy jsem neposlal ránu proti vesnici. Pokud hrozí trápení zvěře nebo nemyslivecká rána radši nestřílím. Všechen svůj volný čas trávím v lese. Ale jsem HOVADO. Ono kdyby jste si aspoň uvědomili problematiku černé zvěře tak se neozýváte.

Jsem mladý myslivec, stejně tak celá rodina. Od malička jsem v myslivce vychován. A beru myslivost spíš jako úděl než koníček. A proto mě vytáčí tady ty řeči. Nemáte ani ponětí jak MS funguje, když tu píšete jak střílí všechno co se pohne. Říká Vám něco slovo "povolenka"? Máme čistě rodinné sdružení a stejně tak nesouhlasíme ve spoustu názorech s "lidovci", ale to co z nich je z nich udělali podmínky ve sdruženích. I když souhlasím, že někteří z nich jsou pro ostudu. Na jeden kus zvěře nasedím desítky vycházek. A to nepočítám krmení a podobně. Ale jsem masař, protože si na tom pak pochutnám. Popřemýšlejte někdy co žerete vy, a jakou cestu a život si to kuře prošlo. Vy to nákupem podporujete, tudíž jste HOVADA! Znám spoustu myslivců, a jenom hrstka z nich by měla papíry odevzdat. A většinou jsou to ti zmínění lidovci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny