Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Z niektorymi navrhmi suhlasim. O tom, ze prispievat by mohli len registrovany sa tu uz niekolko krat pisalo. V tom nevidim problem. Komu sa nepaci, prosim - nemoderovana ifauna. Kto ma o tera naozaj zaujem, jedna registracia ktora zaberie 2 minuty ho urcite nezabije.
Registracia pod vlastnym menom, no, preco nie. Aj tak to sice nezabrani niektorym individuam ( aj ked sa volam Jozef Jozefus, nikto mi nezabrani regnut sa ako Pepa Pimpel), ale funguje to inde, tak preco nie aj tu.
A zamykanie a mazanie "blbych" vlakien. Na toto je dobry Nerd :-D (Boa.constrictor). Ziadne rozmazavanie a 50 odpovedi na blbu otazku preco zerie gutka holica od zadku, alebo co znamena ked ma sive ocka. Odkazat na vyhladavac s tym, nech tam napise sive oci a najde co potrebuje. Su to proste veci ktore su tu spomenute snad v kazdom 5tom vlakne. Nic, co sa neda najst do par minut. Ak clovek nema zaujem najst si to sam, neviem ako sa chce starat roky o zviera. Ak to zacne rozmazavat, vlakno mu zamknut a zmazat. Bez zbytocneho cakania.

Pisany prejav. No :-D
To uz je zas nieco ine, kazdy sme nejaky, kazdy robi chyby. Zvlast ja, takze to neriesim. Ale NEPOUZIVAT CAPS LOCK STALE a aspon bodka, otaznik, ciarka by snad nevadilo. Napises ako blbec prvu otazku. Ok. Upozornit, upravit. Napises druhu, bez milosti zmazat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny