Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Pokud můžu taky bych se přidal. Píšu spíše vyjímečně, hlavně si pročítám, dívám se na fotky (terárka,pochlubte se) atd. Nejsem sice registrovaný nějak dlouho ale málokdy se tu oběví něco co tady ještě nebylo. Dotazy se často opakují, některé reakce jsou sice přehnané ale nedivím se, často mám chuť napsat skoro totéž. Čtu si téměř vše ikdyž ty zvířata nemám doma a ani to nemám v plánu je to spíše zvědavost nebo jak to nazvat.

Konečně k tématu:
Registrace pod jménem: nemám s tím problém sám používám své přijmení, ale podle mě to nic nevyřeší. Jaku už napsal Danio není problém si něco vymyslet.
Bez registrace nepsát: Jsem určitě pro tuto variantu. Ikdyž zase se to dá obejít tím že se můžu zaregistrovat a potom to tady můžu docela solidně zasypat slovním průjmem než mě někdo zastaví.
1 IP adresa=1 profil: To se mě osobně nelíbí, když jsem jinde a mám přístup k internetu budu chtít taky pomoct nebo něco napsat a nebudu moct pokud by byla povinná registace jak bylo zmíněno výše.
Mazání, zamykání: Tady jsem pro. Ale zase občas je hranice mezi blbostí a relativně rozumným příspěvkem dost tenká.
Rozšíření kategoríí: Nemuselo by to být špatné. Např v sekci Bezobratlí rozdělit třeba na sklípkany,štíry,šváby,cvrčky nebo něco podobného. Muselo by se to ještě promyslet.

Do teď jsem jen opakoval co tu už bylo napsáno ale můj první nápad je aby se nové vlákno nedalo tak jednoduše vytvořit. Myslím tím že by ho museli MODi nebo nějaké vybrané osoby odsouhlasit ke zveřejnění. Zase co se týče z veterinárního hlediska, které se tady často oběvuje by to mohl být problém a než by došlo k odsouhlasení mohlo by být pozdě. Určitě by to neodsouhlasil pouze jeden člověk ale (teď si vymyslím, že máme třeba 10 aktivních MODů tak aby to musela odsouhlasit třetina nebo tak něco). Problém vidím ve zdlouhavosti takového procesu. Zase by bylo 100% kontrolované co se nám tady oběvuje. A hloupé dotazy o guttkách, jemeňácích a vousatkách, které tady jsou úplně pravidelně by tady nebyly. Zase lidé, kteří to dělají zadarmo a ve svém volném čase budou mít o hodně více práce. Navíc ikdyž to je hloupý dotaz tak tazatel bude čekat odpověď takže by to chtělo nasměrovat tazatele tam kde to zjistí. Neříkám že to je nejlepší nápad ale teoreticky by to mělo fungovat perfektně jen musí být lidé, kteří by tu hnusnou práci dělali. Přiznám se že bych to dělat nechtěl a lidé, kteří to tady dělají mají opravdu můj upřímný obdiv. Prosím za můj nápad nekamenovat je to jen nápad ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny