Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

S něčím souhlasím a s něčím ne.
Souhlasím s tím, že se tady vyskytují i vlákna, kde si lidé nadávají a uráží se, což je myslím pod úrovní inteligentních lidí.

Nesouhlasím s tím, že by se měly mazat dotazy, na které je pro zkušeného chovatele rutinní odpověď. Ano, souhlasím s mazáním dotazů typu "jak postavit inkubátor" - tímto se jen internet hemží, ale na problematiku chovu zvířat je(jsou) nejlepší odpověď(i) od zkušeného chovatele. Ano na interneto to může být také, ale kdybyste měl problém se svým zvířetem, na čí radu byste dal - od zkušeného chovatele, nebo na radu z neověřené stránky, kde může psát i laik. Já osobně bych se zeptal chovatele.
Shrnuto a podtrženo - jmenuje se to TERAPORADNA, takže se tady radí teraristům s problémy, ač jsou třeba s pohledu zkušených banální.

Co se týče toho, jak jste se ptal v tom odkaze - ne každého to může zajímat, ne každý tomu může rozumět (a toto je, myslím, komplikované téma, takže na to, abyste mohl odpovědět, je třeba tomu rozumět), takže skutečně se o to téma může zajímat a rozumět mu jen dva lidé - to neovlivníte.

Nesouhlasím s registrací pod jménem a příjmením - někdo může být proti, aby bylo jeho jméno uveřejněno na internetu - i to může být velký zásah do soukromí.

Mazat vlákna o nesmyslech a duplicitní - ano, ale dělal bych to tak, jak jsem psal výše. Duplicitní vlákna bych samozřejmě mazal.

S kategoriemi souhlasím.

Toť by asi bylo vše, přeji pěkný pozbytek dne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny