Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Dovolím si taky jeden příspěvek do tohoto vlákna. Teraporadnu jsem dříve jen četl, protože mi to stačilo. Před časem jsem se i zaregistroval, neboť jsem si říkal že po téměř deseti letech v teraristice už taky o tomto něco vím a občas přispěji s nějakou zkušeností. Ovšem zklamání přišlo hned ve druhém vláknu kde se chovatelka ptala, kde má hledat agamu, když jí utekla z terária a kam jsem napsal i já svoji zkušenost s útěkem agamy z terária. Napsal jsem ať hledá pod postelí, za skříní a že málo pravděpodobné je aby byla na zácloně a hned se na mě sesypalo několik lidí, že co to radím, že oni mají naopak zkušenost s tím že ji měli právě na té zácloně. Tím chci říct, že tady není problém s dotazy a odpovědmi, ale s tím egem některých lidí reagovat více na něčí odpověď, než napsat svoji radu a zkušenost.
Jinak k zakládání vlákna bych já osobně přivítal více nutných položek pro založení dotazu. Mám na mysli třeba to, že by bylo nutné například doplnit rozměr terária, nebo rovnou vložit fotku a pokud ji uživatel nevloží, mohlo by tam být nějaké zaškrtávátko typu "do tohoto dotazu nechci vkládat obrázek". No a tím by se i tak trochu předcházelo příspěvkům typu "vlož sem fotku tera, zvířete". Nechtěl to udělat hned, takže proč mu na dotaz "chamík má divnou barvu" odpovídat.
Přeci, když chci poradit, musím pro to udělat maximum.
Stějně tak by mohl registrovaný uživatel mít větší možnost úpravy profilu. Třeba si do profilu vyplňovat i terária a chovance.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny