Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

hypoteticky: Někdo někomu v nějakým vlákně jako jedinej poradí dobře, ale použije u toho cca 6 vulgarismů. Jeho odpověď bude smazaná. Ostatní třeba 4 odpovědi v tom vlákně budou na první pohled nehorázný blbosti, ale napsaný slušně. Tudíž zůstanou.
A otázka je jasná. Zvýší se tím úroveň poradny?
Samozřejmě, že hovadiny, ač slušně napsané, jsou zlo.. Ale to, že se na tu hovadinu odpoví stylem opilého návštěvníka 4.cenové skupiny, tomu nepomůžeme.. Proč nenapsat, že daný chytrolín píše hovadiny, slušně? Takže pro Tebe i pro Bergiho - není to za špatný konec - je to jedna se součástí.. Z počátku se tady jednalo opravdu slušně a i to přispívalo k celkové úrovni.. Já neříkám, že ta slova neznají už i děcka předškolního věku - tady ale na veřejném foru bychom se mohli chovat jako dospělí a ne jako hulváti, či pubertální výrostci.

Některé body technického rázu, pokud budou ke prospěchu, jsem již podpořil.. Takže nemyslím, že by to bylo uchopeno za špatný konec. Jen jedna z úprav..

co se týče skupin začátečník - profi - tak asi budu přispívat jen do první zmíněné.. A jsou lidé jako MN, kteří se naopak cítí jako profi po přečtení o hadech z mateřídoušky.. K tomu jsem trochu skeptický. Ale nezavrhuji. Pokud to má být ku prospěchu, proč nezkusit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny