Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Hodně zajímavý vlákno... Při čtení mě napadalo tolik postřehů, že je těžký z toho sesmolit nějakou kloudnou odpověď, co má hlavu a patu...

To, že úroveň TP není uplně nejzářnější, je fakt, nicméně nemyslim si, že by problém tkvěl v Poradně jako takové.. Problém je prostě ve stavu věcí tak nějak celkově. Jak už tu víc lidí psalo, je to zaprvé tak trochu zrcadlo naší nátury, zadruhé českou kulturou on-line komunikace celkově (běže na jekékoliv jiné fórum ("skvělým" přikladem jsou třeba "obyčejné" Novinky.cz) a v neposlední řadě i stavem "teraristiky" u nás v poslední době. To, že se tu množí dotazy o umořených zvířatek není tím, že nejsou dobře nastavená pravidla TP, ale že je něco zásadně špatně v přístupu a odpovědnosti široký veřejnosti ke zvířatům. To, že se lidi "blbě" ptaj, místo aby si něco sami našli, je smutná pravda, ale otázka je, jestli mazání těhle vláken něčemu pomůže (pořád tady jde hlavně o pomoc zvířatům, ne o to, udělat ze zadavatele co největšího blbce, popřípadě o jeho "potrestání" nějkou cenzurou).

Co se týče registrace podle jména a příjmení, tak to se doufám nestane.. Že by to nějak výrazně zvedlo úroveň, to bych si iluze nedělala - viz některé veřejné diskuze na fb. A mě osobně by to možná i od registrace odradilo, ne pro to, že bych si nestála za svými názory, ale prostě o takovouhle "lustraci" nestojim, ani na fb ani nikde jine svoje plné jméno nepoužívám, opravdu nepotřebuju, aby při zadání mojeho jména do googlu vyjel můj kompletní životopis.

-bez pardonu mazat vlákna o nesmyslech nebo duplicitní
-necenzurovat příspěvky uživatelů
Neprotiřečí si tohle trochu? A kdo určí, co je ten "nesmysl"?

k čemu bylo například vlákno hledám zvíře které nežere a nemusím mu svítit.
Já pěvně věřim, že k tomu, že přesvědčilo zadavatele, aby si zvíře opravdu nepořizoval.

děkuji, snad se něco ze strany admínu pohne k lepšímu(i když tomu sám nevěřím)
Myslim, že Admini tu jsou ti poslední, z jejichž strany by se mělo něco hýbat k lepšímu! Myslim, že ti si naopadk zaslouží obdiv za to, že tu na to mají ještě nervy a úroveň tu naopak drží na nějaké přijatelné úrovni. Pokud se tu ale budou množit podobný příspěvky, nedivila bych se, kdyby to tu zabalili i oni - viz příspěvek od Aurifer.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny