Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

toto je bezpardonu příspěvek řádného čecháčství se vším všudy! Hlavně nikam neuvádět svoje jméno, když s někým komunikuješ na jiných zahraničních forech, tak jsi jen pod svojim jménem, proč? Protože moje jméno není ničím pošpiněné je dobré, tak at dotyčný hned ví s kým mluví a může ostatním jen doporučit. Proto se používají pravá jména. Třeba Venomland se nezaregistruješ, když si budeš dávat přezdívku hogofogo, chápeš? Když mě někdo podělá, chci jmenovitě vědět o koho se jedná a naopak když jsem s někým spokojený, tak vím na koho se znova obrátit.

jinak co toto je proboha za blbost nevím jestli to psal Vilém nebo Lilek, že je třeba poradit dotyčnému aby mu zvířátko neumřelo, ano to sice každého bude mrzet, ale ony základní poznatky a všechno okolo se zjištují předem a ne až po koupi!

Neprotiřečí si tohle trochu? A kdo určí, co je ten "nesmysl"?
ne neprotiřečí kdyby ses nad tím zamyslela. Protože když je to hovadina na pátou, tak se to má smazat. Když tam někdo ve vlákně někomu vynadá do trotlů, tak se to mazat nemá, protože člověk co tam napíše si zatím stojí a má se právo bránit a ne aby tady do toho někdo zasahoval, že se řeklo nebo nadalo vulgarismem, ano jsem pro body - za vulgarismy když překročí nějakou kvotu ban na týden...

Já pěvně věřim, že k tomu, že přesvědčilo zadavatele, aby si zvíře opravdu nepořizoval.
nemůžu si kupovat motorku, když neumím drřet rovnováhu, asi tak...

tu naopak drží na nějaké přijatelné úrovn
kdyby to bylo na přijatelné úrovni, tak se tady někteří neozýváme...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny