Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

ne neprotiřečí kdyby ses nad tím zamyslela. Protože když je to hovadina na pátou, tak se to má smazat. Když tam někdo ve vlákně někomu vynadá do trotlů, tak se to mazat nemá, protože člověk co tam napíše si zatím stojí a má se právo bránit a ne aby tady do toho někdo zasahoval, že se řeklo nebo nadalo vulgarismem, ano jsem pro body - za vulgarismy když překročí nějakou kvotu ban na týden...
Ale ano, protiřečí, protože slovo cenzura neznamená pouze zamazávání vulgarismů. Slovo cenzura má širší pojem a patří tam právě i to mazání. Když to vezmu z historie - za dob protektorátu Čechy-Morava bylo všechno také cenzurováno - pokud byla v písemném projevu, který měl vyjít v novinách, například zmínka o Anglii, myslíte, že zamazali jen slovo "Anglie"? Ne, prostě ten článek nevyšel - byl vymazán, zničen, poslán do propadliště dějin. Je to příklad z hisorie a Anglie není samozřejmě vulgarismus - cenzurována byla (a mnoho dalších jiných věcí) proto, protože se to nacistům nelíbilo, ale pricip cenzury je zde pěkně znázorněn.

nemůžu si kupovat motorku, když neumím drřet rovnováhu, asi tak...
To se pletete - dle zákona Vám jakékoli postižení nemůže zabránit v koupi čehokoli - můžete koupit dům, auto, motorku... Jedinný případ, kdy je postižený zbaven tohoto (a i jiných práv) práva je ten, kdy je postižen mentálně, a to natolik, že je zbaven svéprávnosti (což je u ztráty rovnováhy, kterou nelze ztratit, nemožné). Motorku si tedy koupit můžete i s tínto postižením, problém je ale v tom, že nezískáte řidičák, takže koupit ano, řídit ne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny