Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Nehraju si na vážnýho morouse, ani nemám nic proti debatám o čemkoliv ;-). Jenom si prostě myslím, že tohle je bohužel přesně ten důvod, proč hodně lidí přestává TP sledovat, protože se tu v každém druhém vlákně řeší věci, které s daným tématem naprosto nesouvisí. Je přeci uplně jedno, jestli to je míněno vážně, nebo ze srandy, podstatou je, že si někdo dohledá vlákno, které má v nadpise "agama vousatá" a po pár minutách čtení zjistí, že se ve vlákně řeší jak byla vydařená pařba na minulé burze. Pak se těžko můžeme divit, že lidi kladou stále stejné dotazy na věci, které se tu již xkrát probíraly, protože nikdo nemá náladu pročítat vlákna, ve kterých je polovina příspěvků k uplně jinému tématu. Neříkám, že se tu nemůže klábosit o čemkoliv, ani neříkám že to tak je vždycky, navíc jsem si zmíněný příklad vymyslel, většina z nás však předpokládám ví, co mám na mysli.

Jestli chci, aby se tu ve vláknech řešily seriozní věci, aby se lidé neptali na kraviny, aby si informace dohledali a pak se teprve případně ptali, musím se podle toho chovat i já a nedělat tu z toho tlachárnu, kde musí člověk strávit 5 hodin pročítáním nekonečných diskusí o ničem, než se k nějaké informaci dobere.

Všichni tu očekáváme, že někdo z adminů, případně modů tuhle diskusi bude číst a pokusí se z toho něco aplikovat, aby se tu situace zlepšila. Nejsem si jist, jestli je tohle zrovna způsob diskuse, která je přesvědčí, že by něco měli udělat ;).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny