Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

přesně jsi mi to ukradl od huby ;-) toto je sekce pokec a debata, tak at každý plká a kecá, v tom problém nemám. Zde může být i něco směšného na zamyšlení, mimo teraristiku proč ne.

ale základ je když otevřu poradnu a tam z první strany vláken je deset typu agamka nepapá, chámik padá, varan nežere pomeranč.... přijde mě to na smazání ihned. Akorát to kazí reputaci a dotyčný co sem zavítá a má zejem, byt i začátečník, tak jde do háje, protože byt i začátečník ví tyto základní blbosti.

petkaři at si založí blogísky a tam debatujou jestli bude mít želvička zelený nebo žlutý domeček.

pochlubte se terária bych viděl takto: http://venomland.forumotions.net/t3773-my-winter-p roject

nebo takto: http://venomland.forumotions.net/t5197-snake-room- and-any-animals

ale ne takto(toto mazat, protože to nemá s pochlubte se nic společného): http://tera.poradna.net/file/view/15271-s6303366-j pg nebo toto: http://tera.poradna.net/file/view/15590-snc01646-j pg

v tomhle je tak určitá úroven, která by se měla vyžadovat.

toto není že jakou si lidé poradnu udělají, takovou ji mají, toto sem nepatří(je to jen jako příklad, je toho tady spousty co tady nepatří) a to je bez diskuze jasná věc.

pak když se bavím s jinými teraristy a zeptám se jestli zde zavítali nebo chodí, tak je odpověd ne a jako důvod cituji" hovno se tam dozvím, ničím si tam nerozšířím obzor a chodí tam zabedněnci a prudí"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny