Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

A kdo ti kde nadává?
To, že s tebou někdo nesouhlasí, je taky jeho právo. Těžko můžeš očekávat, že kdyš budeš překrucovat historická fakta, tak s tebou bude každej nadšeně souhlasit. strašení nacismem na dospělý, vzdělaný lidi funguje pramálo. Navíc namontovat nacismus na debatu o fungování TP, je tak nějak celkově mimo.
Já jsem nenapsal: "všichni tady nadávají pisatelům, se kterými nesouhlasí", ale "...Názor i pisatel je zesměšněn, na pisatele pak často směřují nadávky...". - Na pisatele pak často směřují nadávky - to neznamená "zrovna tady mi nadávají", bylo to myšleno obecně.

Ano, vyjádření názoru je právo každého a pokud vím, nikde jsem nepsal, že mi vadí, že se mnou někdo nesouhlasí. Já názory jiných respektuji. A navíc - nikdo nevyjádřil nesouhlas, pokud si to znovu přečtete, zjistíte, že se na toto vysvětlení sesypalo jen zesměšnění. Ani mi nevadí to, že někdo zesměšní onen názor - pokud ho to pobaví, tak proč to nenapsat, že se zasmál, ale vadí mi zesměšňování pisatele.

Uvedl jsem tento příklad, protože mě jiný, srozumitelný nenapadl, ale příště, chcete-li, mohu něco zkopírovat z wikipedie, ono je to konec konců i snadnější.

A čím jsem "zdejší" lidi, prosím Vás, strašil? Pod pojme strašení nacismem si představuji poněkud něco jiného, než je zmínka o tom, že tady prostě byli a skoro všechno cenzurovali. Na toto téma jsem nic nenamontoval - uvedl jsem prostě příklad (vysvětlení) k věci, která zřejmě nebyla jasná a příklad něčeho a "namontování" (navození nového tématu) jsou dvě rozdílné věci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny