Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

z první strany vláken je deset typu agamka nepapá, chámik padá, varan nežere pomeranč.... přijde mě to na smazání ihned. Akorát to kazí reputaci a dotyčný co sem zavítá a má zejem, byt i začátečník, tak jde do háje, protože byt i začátečník ví tyto základní blbosti.
Bergi a ted mi uprimne rekni,kde i takove zakladni znalosti maji ziskat?? Kdyz slysim jake bludy vykladaji "radoby" experti ve zverakach nebo jake extremy se daji vycist prave na ruznych blogach,tak se clovek nestaci divit. Pokud se clovek zepta slusne i na naprostou hloupost,nevidim duvod neodpovedet. At uz tady nebo soukromne treba pres email.
Konkretne ja jsem loni taky otravoval lucifera,kvuli hloupostem a taky mi slusne odpovedel.

Me prijde,ze ty by jsi s TP,nejradsi udelal extra tridu kde by se resili jen top zvirata.Treba se pletu,ale budis ve me dojem,ze ten kdo chova,ted placnu treba v.prasinus nebo ruzne kobry je neco vic nez clovek co ma guttky nebo vousatky. A pritom si myslim,ze spousta lidi ani nestoji o to,chovat neco jineho nez obycejne druhy a budou o nich vedet prvni posledni a nezalezi snad na tom,jestli je to bezne zvire k dostani za par stovek nebo unikat za tisice ecek ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny