Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Odpoviem za tym portalu www.poradna.net aj ked sa jedna samozrejme o moj subjektivny nazor.
Zvlastne pravidla pre tera poradnu? NIE.
Mame tu niekolko poradni, vsetky funguju pod rovnakymi pravidlami a myslim, ze funguju dobre. Su snad na tere nejaki zvlastni ludia, ze potrebuju specialne pravidla? Nemyslim.
Tera poradnu tvoria ludia, za tie roky sa myslim dokonca cast z nich uz odtialto aj odtrhla a zalozila si vlastnu poradnu (tusim uz, ale nefunguje) a o tom aka bude rozhoduje vacsina. Aka v skutocnosti je si netrufam tvrdit, kedze sem nemam dovod chodit.
Inac za mna osobne mam tiez negativnu skusenosti, ked som sa snad raz v zivote zapojil do diskusie v nejakom vlakne a ako antitertarista (kedze nemam k tomu ziaden vztah) som sa pokusal viest polemiku s odbornikmi, ktori vsak o to evidentne nemali zaujem a cele sa to skoncilo s pocitom, ze sem chodia dost neprijemni ludia. Smutne to bolo o to viac, ze mnohi z nich mali znak radcu alebo dokonca moderatora. Keby som fakt nejaky zaciatocnik na takuto poradnu sa uz asi nevratim.
To, ze moderatori a radci "vyfakovali" z poradni defacto svojho "nadriadeneho" (admina) by som este nejako prezil, tera mala vzdy urcitu davku autonomity, kedze az na krstneho otca tera poradne nikto z nas nema k teraristom blizko, ale celkom ma stve fakt, ze modi seru na poziadavku zapisovat a zdovodnovat bany v urcenom vlakne a svojim ignoranstvom mi pridavaju robotu, kedze ziadosti o unban musim riesit ja. Pritom banov na sa tere udeluje pomerne dost a jedine prispevky co som videl boli od Vipera.
Takze ak uz nejaky navrh tak by mohla odborna komunita (modi) zacat trosku viac spolupracovat s prevadzkovatelom servera, u ktoreho hostuju a osobne by som si zelal trosku ustreotvejsie chovanie voci uzivatelom.
Myslim, ze ked to realtivne dobre vieme na inych poradnach, ze to dokazu zvladnut aj samotni teraristi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny