Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Super.. Konečně se vyjádřil i někdo z adminů.. Souhlas.. Taky si myslím, že právě ataky, často pak i za hranicí slušného vyjadřování, jsou to, co škodí poradně ze všeho nejvíc... Vtipné pak je, když za zlepšení úrovně bojují lidé, kteří atakují často.. Ať se na mě nikdo nezlobí, já tak to vidím.. Mnohdy se nerozlišuje, zdali je daný nešťastník malé dítě jdoucí si pro radu na (pro něj) zásadní otázku, nebo prostě jen člověk neorientující se v prostředí internetu (znám jich pár, kteří si nevygooglí ani seznam.cz, natož pak věci ohledně jejich problému), od prudiče.. Prostě to sejmeme z jedné vody načisto.. Já jsem rád za lidi, kteří dokáží uvažovat, najít, vyhodnotit, prostě poradit si.. Ne všichni ale tací jsou..

Příklad, kdy jsem byl lehce zpruzen na smartmanii já - hledal jsem info mezi telefony, ačkoli jsem před 20ti lety vycházel elektronicky zaměřenou školu, tak se v dnešních technologiích orientuji pramálo. Porovnával jsem různé přístroje, které jsem měl v nabídce a stejně jsem byl v pasti - zeptal jsem se tedy na názory odborníků.. Dostal jsem spršku (nutno poznamenat, že mnohem menší, než někteří zdejší nešťastníci).. Ono studovat info na netu leckdy k utvoření si nějakého úsudku nestačí. Konzultace s odborníkem pak dá mnohem více.

Já vím, spoustu lidí deptají stále stejné dotazy.. Já už taky kolikrát měl nedaleko k vyhoření.. A když si vzpomenu na moje první hloupé dotazy... Věřte, že jsem studoval hodiny v zaměstnání (tehdá to šlo) a hodiny doma a furt sál info.. A stejně se zeptal na trivialitu, protože jsem ji až tak úplně nepochopil.. Ruku na srdce, nebylo to tak i u Vás, kteří jste oproti dnešním holátkům již znalí matadoři?

Ano, z části je to lenora, navíc bez slušnosti, v některých dotazech.. to je holt daň době.. Nevidím ale cestu ke zlepšení v represích kvůli každému, pro nás hloupému dotazu..

Spousta lidí odešlo, že vyhořelo, nebaví je řešení takových "banalit". Spousta ale i kvůli chování diskutujících samotnému.

fleg - dřív jsem zapisoval bany, pak se na to vyprd.. Přiznávám. Kdybych věděl, že tím někomu ztěžuji práci, tak bych to řešil jinak. (mimochodem spousta banů odkazů na určité stránky, třeba se sexuální tématikou, se snad ani popisovat nemusí, pravda, tací si nepřijdou žádat o unban)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny