Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Inak na zamyslenie pre "vedenie" tera poradne, respektive tych, co maju zaujem ju rozvijat aj dalej.
Ze tu nie je vsetko v poriadku nahrava okrem toho, ze staznosti na chovanie, niektorych jedincov pribuda (ok nikdy nevyhovieme 100% ludom) aj fakt, ze tera ako jedina poradna stagnuje uz pomerne dlhy cas v navstevnosti. Samozrejme si uvedomujem, ze pocet teraristov je obmedzeny a ze rast na rozdiel od pc nemoze byt nekonecny, pretoze rezervy su male. Ale pride mi divne, ze pocet odchadzajucich a prichadzajucich sa drzi na rovnakej urovni. Ocakaval by som skor jemny rast, isty odliv tu bude vzdy, ale predsa pribudaju aj novi teraristi, su taki, co doteraz nikam nechodili alebo chodili na ine mensie fora...
Pokial navstevnost nebude dramaticky klesat nemame dovod zasahovat do autonomie tera poradne, ale nebolo by mozno na skodu zamysliet sa nad tym, ci v tych reciach a o urovni komunikacie predsa len nieco nebude.
Btw pani moderatori, prave na vas popud bola pred niekolkymi rokmi zalozena sekcia pre moderatorov, ktora mala zlepsit komunikaciu v ramci moderatorskeho timu. Je zaujimave, ze prave moderatori tera poradne tuto sekciu (ktoru si opekujem vyziadali prave oni) vyuzivaju zo vsetkych moderatorov najmenej. Ani sa nevidim, ze potom asi medzi vami viazne komunikacia.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny