Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Samozrejme, ze nepodlozil, ale vychadzam z podobnych experimentov, ktore vysledkami podlozene su. Slachtenim clovek dokaze u roznych zvierat potlacit jednu vlastnost a podporit inu. Genom zvierata sa teda meni. Logicky sa ponuka fakt, ze sa prirodzene bude menit genom aj takto chovanych jedincov.
Svaly mame vsetci v podstate rovnake a mal by si vediet, ze pri nepouzivani dochadza k hypertrofii svalstva. Had v prirode musi vykonat za den XY zmrsteni svalovej hmoty, cim ju posiluje a zabranuje jeho degeneraci.. Had v terariu vykona tychto pohybov radovo vyrazne menej, skora sa to blizi az k 0. Da sa povedat (nechytaj ma, ale za slovicka), ze sa aktivne pohybuje len ked sa ide najest (mozno rozmnozit;o)). Je opat logicke sa domnievat, ze svalovina hada chovaneho v zajati je vyrazne horsia ako toho vo volnej prirode. Je logicke sa domnievat, ze x-ta generacia takto chovanych hadov bude mat vyrazne horsiu svalovinu ako tie prirodne. Napriklad u cloveka sa treningom meni pomer cervenych a bielych vlakien pocas zivota, takze co este tak pocas niekolkych generacii, ze?
Nie nemam studiu, opieram sa o logiku a o to co viem o genetike a svalovine a moj nazor mi zatial nikto nevyvratil.

Inak na PC mame niekolkonasobne vyssiu navstevnost ako vy tu a tym padom aj vacsi pocet "pacientov" pri cca rovnakom pocte moderatorov ako mate tu. Netreba sa divit, ze im obcas rupnu nervy a nie vsetky ich reakcie schvalujem. Nicmenej 99% rekacii moderatorov na PC vetve je v norme, takze nie je dovod zasahovat (obcas im dohovaram;o)). A ked pride blbec, mod urazi blbca a blbec odide, tak je to dobre ajk pre nas, tak pre neho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny