Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Budeš se divit, ale ono se klidně může stát, že had v teráriu toho naleze mnohem víc než ten had v přírodě. Had v přírodě tráví většinu času v úkrytu. Kdežto v teráriu bývá vystavován opruzování chovatele, který pravidelně kontroluje jeho zdravotní stav, předvádí ho kamarádům a známým...Zrovna je tady vlákno, jak regiuska ráda oblejzá celej byt aby se pak mohla schovat v komodě nebo za skříní. A proč? protože chce bejt v nějakým těsným úkrytu, kterej musí pracně vyhledávat, když jí její majitel, kterej tohle nechápe, neustále vytahuje a položí jí doprostřed místnosti a pak nadšeně sleduje jak se jeho vystresovanej had "radostně" plazí po pokoji.
Navíc jsme se všem v tom vlákně snažili vysvětlit, že had krmenej mrtvou potravou se chová stejně, jako když je krmenej živou. Jedák ji napumpuje jedem, nejedák normálně škrtí i mrtvou kořist, stejně tak, jako by byla živá. Takže jeho energetickej výdej i pohyb svalstva je stejnej.
S tím tréningem chceš jako tvrdit, že když se bude v rodině několik generací chlapů věnovat kulturistice, tak třeba pátýmu v řadě se narodí malej kulturista i bez cvičení? To jsem viděl zatím jen v komedii Tohle je Sparta, nebo tak nějak se to jmenovalo :-). Schválně trochu přeháním.
Navíc nemůžeš porovnávat plaza a člověka.
Asi by to fakt chtělo probrat u toho pivka (Až bude burza v holešovicích, přijď se mrknout a můžeš pak s námi zavítat do zlejch). Na tohle tady není prostor. A ani mě to moc nebaví psát to furt dokola :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny