Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Já jsem sem dřív chodila každý den, ale po čase mě znechutily všechny ty hloupé dotazy, které bohatě převažují nad kvalitními vlákny. Teď už jen sem tam jednou za pár měsíců kontroluju, co je nového. Nic. Přibyly hloupé příspěvky s tím, jaký lidi začali dělat teraristiku.
Cením práci adminů a spol., služba veřejnosti je nevděčná. Je tu pár odborníků, jejichž příspěvky si ráda přečtu, pár dobrých vláken, a zbytek je balast, který neřeším.
Určitě jsem pro, aby mohli přispívat jen registrovaní členové. Většina zbylých nápadů mi nepřijde moc efektivní, i když je dobře, že se tím někdo zabývá a že tu padly.
Dneska už se tu v podstatě nevyjadřuju, všechno bylo řečeno dřív lidmi kompetentními, dohledat se to dá a reagovat na každý nesmysl je ztráta času a energie. Přenechávám to jiným, nabuzeným, ochotným věnovat každému prdu několik příspěvků. Taky jsem si tím prošla a vím, jak je to marný. Už nemám iluzi, že dobrá rada pomůže. Spousta lidí tu ani poradit nechce (beztak si to udělají po svém), přišli poklábosit, povztekat se, zabít čas na téma o kterém si myslí, že něco vědí. Je dobré, že je kam se jít poradit, ale upřímě si myslím, že 95% obsahu za poslední 2-3 roky je zbytečných, protože jsou dohledatelné odpovědi z dřívějška a už se jen mlátí prázdná sláma. Na mazání příspěvků ale nemám úplně jasný názor. Asi bych klidně byla trochu radikálnější u opakujících se dotazů, odpověděla bych ať si to zadají do vyhledávače a zamkla vlákno a třeba ho po třech dnech smazala.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny