Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Teď budu znít asi jako barbar, ale ono se podle mě nedá srovnávat chování na ostatních poradnách - když si koupím počítač, nechovám se k němu "pěkně" nebo dělám nějaký hovadiny v oblasti poraden IT, PC, Kutilská, Právo, Hry, Ekonomická - tak uškodím maximálně tak sobě. Takže rádci to může být asi jedno ne?
Ale když si koupím zvíře, pak ho postupně utýrávám k smrti v nevhodných podmínkách, tak se vůbec nedivím, že tu někomu ujednou nervy a bude mě chtít zabít. To nemůže, tak mi aspoň napíše něco hnusnýho.
Jako co se stane, když si koupím hru a nejde mi nainstalovat/ neumím ji hrát - podle mě kulový... Poleju si klávesnici colou - hm, moje blbost. Je to stroj, nebolí ho to. Ale co taková agama, která se ani nenažere, přes pokřivenou tlamu a pomalu chcípe hlady a bolestma? Co takovej chameleon, kterej se za celej život nevyhřál, protože nemá na tý zácloně, kde sedí, žárovku? Neříkám, že si to tazatel vždy zaslouží, občas jsou odpovědi celkem síla. Ale občas to chápu, viz vlákna s IBD, různý dohady na téma chameleon a vodopád a jiný seky. Takže podle mě fakt nejde tvrdit, že tu rádci stojí za houby a jsou akorát arogantní, oproti ostatním poradnám.
například tohle: http://tera.poradna.net/file/view/13969-fotografie -0009-jpg

(A jo, bydlela jsem s ajťákem, taky ho asi bolel pohled na moje zacházení s počítačem, ale přesto se to podle mě nedá srovnat s utrpením toho nebohýho zvířete...)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny