Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

VAŠE STAROSTI NA MOJI HLAVU! :-D.

Nečetl jsem to tady celý, protože mě to ani tak moc nezajímá, ale s příspěvkem Michala se uplně ztotožňuju. I s tou poslední větou. Já se na to například vyprdnul, chodím si sem číst spíš ze setrvačnosti, jistě se po mě nikomu nestýská a nemusím tu mrhat svým časem. K tomu, jestli má cenu lidem radit a pomáhat, se stavím už dost skepticky.

Co se týče FAQu, rád ho komplet i se šablonou přenechám Rokerovi aspol. a snažte se frajeři(s autorama stávajících článků se musíte domluvit sami). Nebo klidně to nechám i u sebe, aby jste si nemuseli platit někde místo a vytvořím Vám tam adminský účty. Chtěli by jste to propracovávat, ale evidentně jste se ani neobtěžovali si přečíst ty články tam a navíc, jak už to tu mezi námi chodí od začátku věků (plná huba keců a skutek utek), je mi jasný, že se stejně nic nestane, protože o něčem mluvit a pak to i dělat je ohromnej rozdíl ;-). Tak do toho! Jsem zvědav.
FAQárnu jsme udělali a mysleli jsme si (teda já ano), že s podporou "vyšších míst" se podaří ji implementovat do poradny tak, aby se k tomu nově příchozí začátečníci dobře dostali. Dočkali jsme se špendlíku na 82. místě špendlíkárny... takže uplně, ale UPLNĚ k ničemu ;-). Ne, že bych se urazil nebo něco někomu vyčítal - chraň mě pánbů se satanášem společně, každej máme svý starosti, svý problémy a svůj nedostatek času... osobně ale pro TP už nehnu prstem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny