Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

V žádném případě jsem se Vás nechtěl dotknout. Ani v nejmenším jsem to nemyslel tak, že by byly články napsány špatně, nebo neodborně, naopak! Můj návrh směřoval jen k tomu, že spousta základních otázek, z nichž pak vyplívají zbytečné a nesutále opakující se dotazy, je zde již dávno zodpovězena, tak proč je nesromáždit na jednom místě, spřehlednit je (nyní je to přehledné, myslel jsem to pro případ rozšíření) a hlavně na tu FAQárnu odkazovat!!! Třeba vousatku tam máte krásně zpracovanou, vše, co by měl začátečník vědět tam je, nicméně kolik se tu neustále opakuje dotazů: Jaké terárium pro vousatku? Čím svítit? apod.
Mě šlo hlavně o provázanost a odkazování na FAQárnu, kvalitu článků bych si kritizovat nedovolil! Takže jak jsem psal, to by bylo spíše o programátorovi než o tom, kdo to spravuje a píše články. Já jsem malý pán na to abych psal nějaké odborné články, nicméně jak jsem už řekl, nemám problém přidávat poznatky o jiných druzích a případně podohledávat vyřešené témata a tím FAQárnu rozšířit.
Znova opakuji, spousta stížností v tomto vlákně je na neustále opakující se dotazy které jsou již několikrát zodpovězeny, tak jsem se snažil o návrh řešení stylem zamykání témat s odkazem do dané sekce FAQárny, která by se případně, za pomoci lidí, kterým by šlo o zkvalitnění diskuze, rozšířila! Kvalita článků je vynikající a na té přece není třeba nic měnit.
Bohužel, jak už zde bylo napsáno, lidi jsou zhnilí a my máme jen dvě možnosti:

- buď budeme dál zodpovídat neustále opakující se dotazy a pak si nestěžujme
- dáme jim odpovědi na základní otázky (čím víc, tím líp) až před rypák a pokud i přesto budou dávat dotazy, které jsou již zodpovězeny a shromážeděny, vlákno se zamkne s odkazem na daný článek. Jak jsem psal, není to pro jejich pohodlí, ale pro naše...

Takže závěrem, snad jsem objasnil jak sem to myslel a uvedl na pravou míru, že to nebyl atak proti Vám, ani proti tomu co nyní na FAQárně je...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny