Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Jak to tu tak čtu, tak mám čim dál tim větší pocit, že situace fakt nemá řešení...

Každej si pod tou "úrovní" představuje něco jinýho... Někdo by tu rád viděl jen fundovaný a sofistikovaný diskuze o těch "lepších" druzích plazů a všechny chamíčkáře a agamkáře by nemilosrdně poslal do plynu, jinýmu zase vaděj věčný invektivy a častá arogence těch, co raděj, takže začátečník často odchází z pocitem zpráskanýho psa, někomu tohle přijde na místě, protože se přeci bavíme o živejch tvorech, takže chyby se nesmějí promíjet... I kdyby se tu tedy zavedl institut nějakýho mravokárce, co by nemilosrdně mazal všechno, "co snižujue úroveň TP", tak by se nikdy nenašla shoda v tom, co to vlastně je...

A to, že se tu denně objevujou borci, co po roce "chovu" chameleona zjistěj, že potřebuje UVB (ve zveráku přeci říkali, že to není potřeba) a že se mu opravdu NEMUSÍ rosit 4x denně... to je hodně smutný, ale bohužel je to prostě fakt. Takovejhle frajerů je spousta a vykázáním z TP bohužel nepřestanou existovat.

Technickejch "vychytávek" tu padlo dost, některý by určitě aspoň trošku pomohly, ale třeba takovej Vojta Růžek je krásnym příkladem toho, jak ani povinná registrace (v tomhle případě dokonce na jméno!) neřeší všechno (to samy Rayman, toho taky všichni známe, víme, jak vypadá... a v ničem mu to nebrání).

Chápu místní "elitu", že má sto chutí to tu zabalit (a spousta z nich už to i udělala) a družit se někde jinde... Ale je to fakt škoda, protože pak už to tu půjde do kopru úplně a Vojta růžek tu bude radit nežeroucím chamíčkům, že hlad je mocnej čaroděj, takže klid, chám ho nakonec dostane a všechno bude fajn. Hlavně mu dát pěkný kytky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny