Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Psalmopoeus irminia - zahrabávání se do země

Ahoj,
mám problém se svojí psalmopoeus irminia. Poslední cca měsíc se zahrabává do rohu terária, a nevím čím to může být. Svlékla se cca 3 měsíce zpátky, na "lození" má dostatek větví, krmím vcelku pravidelně a vlhkost stále udržuju. Nemáte někdo tip čím by to mohlo být? Nezažil ste někdo stejnou situaci ze stromovým sklípkanem? Přeci jenom mě zaráží že se stromový pavouk zahrabává do země :/ Díky za odp :)
[mod]Změna předmětu, původně: psalmopoeus irminia - zahrabávání se do země (Jan Lauermann)[/mod]

loading...
Předmět Autor Datum
neni ji zkratka vedro? Kolik tam ma stupnu? Postavila si tam hnizdo, nebo se do rohu proste jen zahr…
.JaBula. 23.07.2013 07:39
.JaBula.
Tak ted v létě tam má stejně jak v pokoji, cca 25 - 28 stupnu. V Rohu se ciste jenom zahrabava, zadn…
steak 23.07.2013 13:41
steak
No podla mojich skusenosti irminia nie je "cisty" stromak.Moje si vacsinou upriadli v rohu rurku,jed…
marduk 23.07.2013 09:07
marduk
Ahoj. Buď v klidu. Jak už někdo napsal není to úplně stromák. Já jich mám 5 (koupil jsem je v 1.svle…
Sikora 23.07.2013 15:55
Sikora
Diky, mel sem fakt strach ze s ni neco je .. no, tk ted ji pridat jen trochu vic substratu :) Diky z…
steak 23.07.2013 22:13
steak
Zdravim, mam jeden dotaz k tematu, cca pred pul rokem jsem si sehnal P. Irminii a ta asi po dvou tyd…
Fofan 20.12.2013 19:56
Fofan
Leze ven nejspíš jen v noci, a hnízdo má krásný :-) Buď rád, že se chová tak, jak má, můžeš jí zkusi…
Hroznak 21.12.2013 13:21
Hroznak
Zdravím, mě samice nevylezla minimálně 2 tydny. (terarko bylo pod kamerou, tak to vím určitě). a vyl…
Fazi 21.12.2013 20:13
Fazi
Dobre,mam infrared z exotera a kameru s motion detect tak zkusim neco natocit dneska prez noc,jde mi… poslední
Fofan 23.12.2013 15:21
Fofan

No podla mojich skusenosti irminia nie je "cisty" stromak.Moje si vacsinou upriadli v rohu rurku,jeden vychod zvrchu a koncila na zemi vyhrabanou jamkou,kde bol druhy vychod.Takze myslim ze sa nemusis znepokojovat ;-)

Ahoj. Buď v klidu. Jak už někdo napsal není to úplně stromák. Já jich mám 5 (koupil jsem je v 1.svleku a teď jsou v 5. svleku. Moje irminky se zahrabávají ikdyž je substrát proschlejší nebo je "promočený", nebo je vedro či zima. Všech 5 irminek se má systém chodeb v substrátu a jen asi 2 pěknou pučošku nahoru obalenou substrátem, zbytek to má jen opředené. Mám u nich cca 7cm substrátu takže na svou velikost habakuk :-) Ty moje to dělají od té doby co jsem je pořídil, té tvojí se třeba zachtělo si zakopat až teď :-) Nijak bych to neřešil ;-)

Zdravim, mam jeden dotaz k tematu, cca pred pul rokem jsem si sehnal P. Irminii a ta asi po dvou tydnech postavila krasny hnizdo v rohu teraria a od te doby nevylezla ven, nemuzu ani s jistotou urcit pohlavi, vypada zatim na samici,nedavno se svlikla ale nasel sem svlecku pozde a dost uz se rozpadala kdyz sem ji tahal z hnizda, ted je v 8 sv. Nerad bych ji preorientovaval terarium a rusil ji,ale je to krasnej sklipkan a chtel bych ho vic pozorovat, proto se chci jen zeptat vas ostatnich co ji vlastnite jak moc je aktivni? Schovala se jeste nekomu a nevylezla takovou dobu? Terarium nemam zrovna pro tohodle sklipkana zatim dobre reseny (š-h-v 30-20-20),ale hnizdo vybudovala v rohu paradni. Diky za odpovedi

Zdravím, mě samice nevylezla minimálně 2 tydny. (terarko bylo pod kamerou, tak to vím určitě). a vylézá hlavně vpod večer. A co mi přišlo tak vylézá i při klesající vlhkosti. Ale druhá samice v hnízdě je akorát při svleku. A samec si udělal jednoduchý hnízdo připomínající houpací síť v horním rohu ale většinou se tam nezdržuje. Terarko maj naprosto stejné. :-)

Dobre,mam infrared z exotera a kameru s motion detect tak zkusim neco natocit dneska prez noc,jde mi o to ze tam ma 3 maly svaby uz fakt strasne dlouho,tak sem si rikal ze pokud leze ven v noci tak by je snad sezrala,vim ze vydrzi bez potravy dlouho ale radsi bych byl kdyby uz aspon neco snedla,jinak diky :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...