Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venom Defender Gloves - HexArmor: Dosavadní zkušenosti s používáním rukavic

Venom Defender jsou účelově vyvíjené proti kousnutí jedovatým plazem. Jak moc je to o marketingu a jak jsou lepší oproti obyčejným kevlarovým rukavicím nedokážu říct..

"I při práci s těmito rukavicemi nezapomínejte se zvířaty manipulovat s rozvahou a uvědomte si, že ke zranění může dojít i při použití ochranných pomůcek"

Takže asi jde o to, na co je máš. Jestli potřebuješ vykoupat fretku, které se to nelíbí nebo odchytit tchoře z kurníku, asi fajn věc. Když tě kousne jedovatý had, asi bych to taky bral radši než do holé ruky.. ale pokud bych si osobně kupoval rukavice na manipulaci s jedovatými hady, raději bych si koupil dražší, ale k tomuto účelu osvědčené. Nakonec nezbývá, než upozornit, že všechny rukavice by měly sloužit jako pás v autě. V případě průseru to může zachránit život či aspoň pár článků prstíku, i tak je ale třeba "jezdit" zodpovědně a nejít štěstíčku naproti :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny