Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta královská

Tak o tom, že se krajta ráda vyhřívá na sluníčku, jsem v životě nečetl, a teda mojí krajtu přes den ani venku nevidim ;-) Ten termostat určitě napojte na tu výhřevnou desku a tu žárovku bych volil do terárka této velikosti tak 40W a pokud tedy máte i tu desku, nekupoval bych žárovku bodovou, ale normální. Zavěsil bych ji samozřejmě na stejný konec terária jako tu topnou desku, ale ta žárovka by nevytvářela teplé, slunící místo, ale hlavně by ohřívala samotný vzduch, výhřevné místo vám vytvoří ta deska. Deska by napojená na termostat běžela nonstop a přes den ještě k tomu žárovka (zapojená v časovači).

Vodu určitě do studené části. Veikost misky taky občas bývá předmět diskuzí ;-) Do malé misky nebude krajta lézt celá, bude z ní jen pít, a proto tam voda vydrží déle (ale samozřejmně by se měla MINIMÁLNĚ 1x týdně měnit). Ale na druhou stranu pokud teplota ve studeném rohu bude moc vysoká (třeba občas přes léto), pak se krajta nebude mít jak ochladit. Do větší misky bude častěji lézt, proto budete muset vodu častěji měnit, ale na druhou stranu se tam zas může v případě nutnosti ochladit ;-)

Jinak mládě v lednu samozřejmně seženete taky, ale teď bývá asi ta nejlepší doba - už pěknou dobu se líhnou, tak teď asi budete mít největší výběr ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny