Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bišonek strupy na kuži

Jasný, to mě v tu chvíli nenapadlo, že to bude jenom zanedbaná hygiena. K veterináři utíkáme hned v pátek, bohužel teď má náš veterinář dovolenou, a nechceme jít k jinému (když to není v ohrození života) aby nám nenapráskal ceny atd..

Každopádně nemá to zas, tak hrozný no, nějak bych to vyfotil, ale nevím jak. Je to chlupáč a pořádně to ani nejde vidět okem, natož to fotit. Akorát je nejhorší, že si to furt snaží škrabat, tak teď nevím jestli ho nechat škrabat a nebo raději ho hlídat a nenechat ho škrábat aby si to neroškrabal. Na bříšku, nohách má pouze jakoby exzem a na zadku má už nějaký stroupky.

Breberky žádný nemá, kontrolovali jsme ho pořádně, a nikde sme nenašli nic, pokud se nejedná o nějakého parazita kterého není možno vidět okem.

K světu se má a vypadá, že je mu u nás dobře, ani nestesknil, ani nějak více neknučel (což mi je fakt sakra divný, ale na druhou stranu asi mu nemá co chybět).

Jinak jednu ránu na nožce si rozškrabal, tudiž jsme to vydesinfikovali (je to nějaká desinfekce na savce, přesnej název si nevzpomenu, ale udělal se z toho takovej stroupek, a prý to do týdne odpadne a bude to ok)

Ach jo, normálně je mi až do pláče jaký sou ty lidi (s prominutím) kurvy! Když už chce někdo vydělávat na pejsích tak snad v normálních podmínkách né? Takhle opravdu museli ležet v moči a výkalech. Jinak si nedovedu představit jak by se to mohlo stát.

Příště raději přitlačit pár tisícovek a vzít od seriozního chovatele, jelikož tohle už mi za to nestojí. Nejde mi o ty peníze, spíš mi jde o toho pejska. Je mi ho chudáka tak líto...

Samozřejmě, že teď čekáme na toho veterináře, pořádně odčervit, přeočkovat, atd.

O pruběhu Vám budu informovat, ale teď už mě fakt omluvte strašně sem se rozepsal a Charlie (tak sme toho zlobivce pojmenovali) mi furt kouše nohy takže se už ani nesoustředím na to co jsem napsal a co píšu.


Všem děkuji za rady, a za ochotu.

http://tera.poradna.net/file/view/16358-img-9812-j pg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny