Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chov Motýlů

jE MI 77 A ChOVÁM JE OD 5. S VELKÝMI PŘESTÁVKAMI. jE TO NÁDHERA. mUSI K TOMU BÝT KNIHA KDE JSOU I NÁVoDY JAK MOTÝLA NAPNOUT A TÝDEN SUŠIT.pak do bedny.Správně pod motýla má být napíchnut štítek s místem původu a jménem odchytavače, jinak to nemá žádnou vědeckou hodnotu i cenu.
mnozí si dovedou materiál najít sami, to je fajn.Já už jsem evropu měl, a pro stěhování musel rozdat, tak si dělám jen tak pár krabic tropických, hodně barevných pro radost a krásu.To nejde vyfotit ! žádná fotka není tak krásná jako originál.A ještě si na to posvítím čínskou baterkou.
Dobré je občas si zajet na sraz sběratelů, ty bývají přes zimu často.Tam se člověk hodně poučí, utratí a zásobí se potřebami. Problém nastává, když se člověk vydá za hranice sbírek=nejen naše.Zahraniční i naše mají vysazeny ceny a ty jsou, jaksi americké. Takže si jeden musí uvědomit, že chce-li něco cizího, tak to stojí tolik, že čech na to nemá.A ti co to prodávají mají nabídku velkou a jsou to slušně řečeno pracháči.V tropech létají motýli tak v hejnech, že je nestačííte chytat a musíte držet hlavu stranou, aby vám pot nekapal z nosu na motýly. Řešit problém jak na tropické motýly, to je hlavolam. I když náhodou dostanete vyjíčka na OVA... není to levné.
Chytat ryby je taky hodně drahé.Tak pro začátečníky zatím jen samá varování.Možná nám tady někdo poradí.
Zaletět do tropické nedotčené džungle něco stojí, a není řečeno,že se to vrátí v prodeji motýlů.
Ti co tam létají mají zase problém, kdo by jim motýly napínal.Je jich moc. 775161659 dotazy beru,pokud stihnu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny