Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3D pozadie do terária

Zdravím, tak skúšali sme zmiešať piesok s lepidlom. Včera sme skúšali prvýkrát len kúsok natrieť na poličke, aby sme vedeli ako to ukáže, vyzeralo to dobre tak dnes sme natreli celé terárium tak.

ALE: dnes sme pretreli aj tú už natretú časť zo včerajška a je viditeľne lepšie na tom ako prvý náter (samozrejme chcem viac náterov), lenže mám taký problém, asi som dala málo piesku do lepidla. Do misky som si dala cca 5-6 polievkových lyžíc lepidla, zmiešala som s trochou vody (cca 4 streknutia s rozprašovačom), aby bolo lepidlo redšie, a následne som pridala 4 čajové lyžičky jemného tera piesku. Po rozmiešaní to vyzeralo v pohode, ale ako to schne, zdá sa mi, že je až moc vidieť medzery medzi zrnkami piesku. Ako druhý náter to napravil, ale nie až tak moc, takýmto štýlom by som celú stenu opieskovala možno na nejaký 10-ty náter ://

Takže moja otázka znie, dala som málo piesku na toľko lepidla? V akom pomere by sa to malo dávať? A keď dám najbližšie viac piesku do lepidla, opieskujem tak celé pozadie, či mi budú aj tak zostávať medzery medzi zrnkami piesku?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny