Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem osmak degu obydli

Bohužel jsem nevěděla kam lépe to zařadit, ale potřebovala bych poradit ohledne terárka pro osmáka. Aktuálně je v terariu 80x40x40. Podle původní chovatelky by to mělo úplne v pohodě stačit, ale příjde mi, že je to tam na něj malé. A když jsem začala promýšlet větší terárko, tak nevím jak to nejlépe zařídit. Jaká velikost by byla optimální a z jakého materiálu. Dřevo pročůrá a prokouše, s klecí bude hroznej bordel, tak asi zbývá jen celosklo. Máte někdo něco pro inspiraci nebo nějaký nápad?

Předmět Autor Datum
Já mám takovej nápad,že degu by se neměl chovat single.
hadilov 27.10.2013 13:19
hadilov
To vím, dostane kamarádku jakmile to bude možné, ale to by tím pádem také pravděpodobně obnášelo vět…
Nim 27.10.2013 16:05
Nim
pro degu je nejlepší voliéra z kombinace kovu a pletiva, případně skla a pletiva. Všechno ostatní ro… poslední
Aurifer 27.10.2013 20:10
Aurifer

To vím, dostane kamarádku jakmile to bude možné, ale to by tím pádem také pravděpodobně obnášelo větší obydlí (a opět - otázka jak veliké) a nejdřív bych raději zařídila podmínky pro chov dvou a až pak pořizovala druhého.

pro degu je nejlepší voliéra z kombinace kovu a pletiva, případně skla a pletiva. Všechno ostatní rozkoušou...co se týče těch rozměrů, tak ono stačí i těch 80x40x40, ale když jim můžeš poskytnou větší, tak samozřejmě je to lepší. Na rozměrech pak zas tak nezáleží, podle toho, kolik budeš mít prostoru. Akorát je lepší tu ubikaci udělat dostatečně vysokou, aby mohli šplhat...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru