Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakého „roztomilého“ hlodavce (?). Pořídit přítelkyni?

Děkuju za obsáhlou odpověď. Potkany mám rád chovám jich několik desítek a odchovávám jich několik set. Chovám je především ke krmným účelům, ale mohu potvrdit a pořád to tvrdím, že na tom inteligenčně nejsou vůbec zle. Chovné potkany mám vymazlené, zejména pak samce. Jdu krmit vylezou si na rameno, někteří na hlavu. Ale vzhledem k tomu, že jich mám tolik a chovám je na zkrm, ztrácí to tu požadovanou roztomilost. Ač má přítelkyně má dva velice oblíbené samce a jednu samičku, se kterými chodí na rameni po bytě, pořád to jsou moji chovní hlodavci. Takže bych jí chtěl pořídit něco jejího, s čím se může mazlit jak chce.
Již jsem tady zmiňoval křečka syrského, nevím jak je to u syřanů, ale odchovával jsem roboráky a to je prostě zvíře, který je na tom inteligenčně né úplně dobře. Stejně tak králík.
Nevím jak je to s morčaty. Když jsem byl malej choval jsem je v králíkárně u babičky a pak prodával do zverimexu a měl radost z peněz, ale to už jsem stejnak zapomněl :-D. Zdají se mi až moc přešlechtění, ale právě to vy ženský většinou vyžadujete. Takže asi správná volba :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny