Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem co je to za pavouka??

Dobrý den, dnes jsem vyfotili v lednici tohoto pavouka. Nevíte prosím, co by to mohlo být za pavouka? Byl velký cca 2 cm a celý takový bledý jako na fotce. Máme malé děti a představa, že by to byl bonus k banánům z tropů a měl ještě případně někde brášku, mě docela zneklidnuje. Díky moc!!!!

c-own-picture-020-jpg

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pane bože, celá ta senzace s jedovatym pavoukem v banánech je přehnaná šílenost, kvůli který všichni…
Réza 18.11.2013 01:39
Réza
Nechci šířit paniku, ale urban legend to až tak úplně není :-) De rodinné pověsti jsem jedním ze tř… poslední
Nickouš 21.11.2013 14:37
Nickouš

Pane bože, celá ta senzace s jedovatym pavoukem v banánech je přehnaná šílenost, kvůli který všichni přestali uvažovat hlavou. Co se to objevilo v médiích, slyšela jsem o tom snad už desetkrát... a přijde mi, že se z toho stala "urban legend", stejně jako případ tarantule v palmě ze supermarketu, nebo nataženej had, co si přeměřuje majitele, aby ho sežral...
Řekla bych, že je to nějaký český druh.

Nechci šířit paniku, ale urban legend to až tak úplně není :-)

De rodinné pověsti jsem jedním ze tří dětí v ČSSR, které v 75. roce takový "banánový" pavouk kousl. Nepamatuji si to, rodiče už nežijí, nicméně na břiše mám od dětství jizvy z kompletní výměny krve.
Tak si to přeberte :-)

Jo, a ke kulatinám jsem dostal palmu, na jejímž vrcholu se skvěl centimetrový pobledlý pavouk s pruhovanýma nohama. Druh jsme nestihli určit, žena ho promptně rozmašírovala.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru