Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, dovolím si vytáhnout toto téma a zeptat se, jak je to s holaty dnes? (Tedy ne konkrétně d…
shaula 01.01.2016 22:47
shaula
Skoro v každém zverimexu se dají koupit mražené holátka a počet kusů záleží na Vás. Jinak zkuste tře…
MatesMen 151 01.01.2016 23:22
MatesMen 151
Děkuji mnohokrát :-) poslední
shaula 02.01.2016 08:40
shaula

Dobrý den,
dovolím si vytáhnout toto téma a zeptat se, jak je to s holaty dnes? (Tedy ne konkrétně dnes 1.1.2016, ale o dva roky později:-) Dají se sehnat i jinde než mimo Fauna Trhy? Uvažuji o koupi hada (pokud ukecám manžela:-D), ale mám obavy z toho, jestli mu budu schopná zajistit krmení. Dospělé myši sehnat není problém, ale než hádě doroste do velikosti, kdy může dostávat dospělé myši, tak je potřeba ho něčím krmit, že... A FT jsou jen 1x měsíčně... Je mi jasné, že se dají zamrazit, ale dát živé hole do mrazáku mi připadá týrání a zlomit vaz bych mu neuměla (myslím technicky, nevím, kde zmáčknout atd., jsem holt městské dítě). Dají se na FT koupit mražená holata i v menším počtu? Např. aby vydržela pro jedno hádě do dalších trhů?
Omlouvám se, pokud někomu bude můj dotaz připadat hloupý a zbytečný, ale nechci se do chovu bezhlavě vrhnout a pak zjistit, že hada neukrmím :-)

Skoro v každém zverimexu se dají koupit mražené holátka a počet kusů záleží na Vás. Jinak zkuste třeba na netu najít chovatele hadů (web. stránky) z Ostravy a napsat mu email, protože je dost možné, že si chová svoje myši pro svuj chov a klidně by prodal i Vám pravidelně. A většinou jsou od chovatelů levnější než v obchodech. Jinak myslím, že je poblíž Opavy někde farma přímo na holátka a myši celkově.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru