Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá UV záření

1. prosím odpovídejte na dotazy, otázka byla jasně formulována, abych Vám ušetřil psaní nekonstruktivních odpovědí. Zjevně bližší informace nemáte, ani zkušenosti, pokud byste si chtěl doplnit vzdělání čtením odborné literatury, zde je pro Vás odkaz: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S 1096495910000540, laboratorní pipety jsou k dostání za rozumnou cenu na internetu (o 600kč levnější než světlo na rok, vydrží samozřejmě mnohem déle).

2. Po prozkoumání běžně používaných preparátů jsem zjistil, že to je použitelné (nutri mix pro okr.ptactvo), obsahuje relativně malé množství D3 (10000MJ myslím), samozřejmě je lepší koupit chovatelkou doporučené preparáty, myslel jsem, že bylo zjevné, že se jedná pouze o nouzové řešení na pár dní.

3. Po přečtení článku jsem usoudil, že i přes vysokou cenu, není v zájmu agamy, aby její majitel (jak říkáte, zvláště začátečník) šetřil na světle, i když to reálně možné je a agama bude růst bez problémů při psrávné aplikaci.

Nicméně děkuji za Vaši odpověď a za Váš čas, jak jsem psal v prvním bodě, pro jistotu zopakuji, při pozornějším čtení si příště ušetříte čas při psaní odpovědí a nebudete se muset zdaleka tak rozepisovat!

P.S. Pokud se mi podaří vyhledat další seriózní informace na téma výživy D3, mile rád Vám je zde postoupím k nastudování ;).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny