Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rhacodactylus ciliatus - Pagekon řasnatý - bez života, nežere, neudrží se

připíšu sem můj vlastní názor. Ohledně AD3 = velice silný koncetrát a já bych ho určitě nepodával každý měsíc takovému malému stvořeníčku. Když už, tak 1x za půl roku rozhodě postačí. Dříve jsem měl ciliaty a vše šlapalo v pohodě. Cvrčky jsem obaloval s větším podílem vápníku s vitamínama v menším měřítku. Už to, že různé prodávané přípravku obsahují různé stopové prvky na jejich funfování opravdu stačí.
Od kamaráda co jsem dříve bral mládé, vím že u nich UVB určitě neměl a dotoval je čistým vápníkem a měl je X let a odchovával skvělá mládata. Mimochodem co si ještě pamatuju, májí raději chlad a troufám si říct, že 30 C je až moc.

AD3 jsem v chovatelství používal pouze u nemocných zvířat nebo například u hadů, když se samice vykladli. Na myší kožich jsem otřel v porovnání necelou kapku, co si budeme povídat, samice jsou po vykladení dost utahaný a dost hladové a AD3 mám spíše v záloze na nakopnutí zvířete i jeho imunitu. Mám ho doma a nepoužívám ho ani na límcovky !!!

Když už jsme u veterinářů, moje zkušenosti, padesát na padesát. Záleží jakou léčbu veterinář zvolí a jaké má zkušenosti s plazama. Je velice málo zkušených veterinářů a já sám mám špatné zkušenosti s nima.

Co bych dělal já s ciliatem kdybych ho měl ve stavu co popisujete ? Pokud zahájíte nějakou léčbu a nebude viditelný zlepšení během pár dnů, určitě bych ho uspal. Bohužel si myslím, že léčba nebude zrovna lehká a jestli vůbec nějaká zabere. Je to bohužel těžký vzít zvíře a dát ho do mrazáku, ale nejlepší pro zvíře.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny