Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ch. serpentina - kožní problémy

Zdravím. Mám doma od 7.10.2013 mládě kajmanky. Do teď nebyl problém. Všechno probíhalo bez problému až do teď. Začala se jí odlupovat kůže v takových jakoby "puchýřích". Když se objevil první malýak jsem z toho nědělal vědu, želva roste tak kůže pomalu odpadá to jsem přece viděl u mojich Trachemysek úplně běžně ikdyž to nebylo v takových vřídcích a nikdy to na nich nebylo tak vidět. Uplynuly asi 2-3 dnya všimnul jsem si dalších. Nevím co to je a hlavně ani čím to je?

K podmínkám:
- pokojová teplota (u mě cca 22 stupňů), četl jsem i tady i nainternetu že pokojovka stačí i ani se nemusí vyhřívat voda.
- krmím malýma rybičkama na které chodím s čeřenem k řece
- rybičky tam jsou stabilně, menší jsou vychytané a teď zůstaly jen ty co jsou asi tak velké jako je želva (když ji chytím a klepnu prstem a hodím zpátky není problém a želva ji sežere)
Zkoušel jsem to i nafotit ale nemyslím si že z těch fotek něco poznáte nejsou zrovna kvalitní a nevím jestli se mi povede udělat lepší

Edit: nevím proč ale fotky se mi nevložily, už je to dlouho co jsem tady nějaké vkládal a to byl přímo z pc už si to zase nepamatuju

Předmět Autor Datum
Ještě ty puchýře jsou bílé a kůže pod nima je bledá až do běla... Já vím je to popis co stojí docela… poslední
Sikora 13.12.2013 11:33
Sikora

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru