Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Určení pohlaví žabek

Zdravím,
mám menší skupinku žab, 3 Leucomelasky které mam již aspoň dva roky, a nyní jsem si dokoupil ještě 2 další které mám zatím asi pul roku, Pak mám 2 tintiriusky a 3 Imitátorky a zatím jsem ještě ani jednu žabku neslyšel zpívat, žabky jsou tlusté a všeobecně vypadají dobře živené ale jsou zticha, mám opravdu bandu holek a nebo muze byt problem jinde?
Kdysi jsem míval skupinu Vitátek(3) které řvaly jak na lesy a u těch jsem byl zase přesvědčen že to jsou všechno kluci... Ty jsem ale míval v jiném terariu a jednou jsem je našel všechny mrtvé.
vypadaly takto http://datacron.cz/upload/public/vitatky.JPG až jednoho dne najednou nebyly...

Také bych měl dotaz, nedávno jsem jednu Leucomelasku našel mrtvou a to bez jakýchkoliv známek příčiny, nebyla ani pohublá nebo neměla žádné poranění a tak, nevím si stím rady proč se to mohlo stát, stará určitě nebyla. Přemýšlel sjem jestli nemám zkusit poslat na rozbor trus.
Dříve jsem míval docela problém s úmrtností nových žab, msuel jsem přejít k mnohem delší karanténě v menším prostoru. Nové žáby mi vždy po cca dvou měsících vyhubly a nakonec umřely.
http://datacron.cz/upload/public/tinctirius-imitat or.jpg
http://datacron.cz/upload/public/zabiSnem.jpg
a takhle vypada naposledy vytvorene terarium kde je nyní mam
http://datacron.cz/upload/public/new_dendrobarium. JPG

předem děkuji za odpovědi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...