Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Určení pohlaví žabek

Mikrocvrčky jsem zkoušel také, ale opravdu malé je mnohdy problém sehnat(i na burze) a třeba zrovna ty Imitátorky je většinou ani nezkouší ulovit. Zkoušel jsem je chovat sám ale to množství které se mi vylíhlo bylo minimální. Jinak vitamíny jim samozřejmě dávám, dávám je tak že v nich vymáchám v misce octomilky, ono to dost dobře ani jinak nejde protože přez chvostoskoky nebo zrnokaze se to dělat nedá. Ještě teda vytamíny přidávám do směsy co na ní chovám octomilky dle pravidla že nejdůležitější je krmení krmení, žaby mnohdy žerou přímo ty červíky.
Mě na těch octomilkách a zrnokazech ty žabky rostou docela pěkně a jsou všechny pěkně macaté, že si někdy skoro říkám jestli je nepřekrmuji jak jsou tlusté, proto jsem hlavně dával tu fotku kde jich je tolik pohromadě.
Co se týče té žaby které mi umřela, ona byla právě normálně vypasená a vizuálně dobře živená, žádné pohublé nohy nohy nebo tak.

Ještě mi teda žáby někdy sežerou ty bílé roztoče které si čas od času zavleču když na burze koupím novou sadu octomilek, malé pavoučky, kteří se mi nějak dostali do teraria a hodují na octomilkách a nedaří se mi jich zbavit, a nejspíš malé svinky, ty se mi kdysi dostaly do toho druhého teraria když jsem nějaký kus kůry nejspíš odložil na balkoně při čištění teraria. Četl jsem že někteří teraristé krmí nějakými tropickými svinkamy, já tam tyto nedával záměrně ale vzhledem k tomu že jsem zatím neviděl žádnou větší a pravidelně mizí tak je ty větší žáby asi také žerou.
Tak doufám že toto alternativní krmení není proti ničemu.
Jinak teraria samozřejmě pravidelně rosím. Není to moje první zvíře, krom žab uspěšně odchovávám korálovky a gekončíky. Ale pralesničky jsem si přál už jako kluk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...