Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Určení pohlaví žabek

Nepsal jsem že pravidelně a nevím co myslíte tím atd. Několikrát se mi toto u nových žab stalo a vždy podle stejného modelu, žába nějakou dobu byla v terariu pak začala najednou hubnout ačkoliv měla nesportně dost žrádla a během relativně krátké doby pošla, vzhledem k tomu že se mi toto stalo vždy jen u nové žáby a nikdy u žabky kterou jsem měl již delší dobu tak mi to bylo podezřelé, takže jsem přistoupuil k delší inkubaci a hlavně z tohoto důvodu jsem vyrobil nové inkubační terarium kde ale nakonec skončily nové tintiriusky. Když jsem pak potřeboval cca na týden, zatím co jsem předělával druhé terarium, umístit zbytek žab do jiné ubykace tak jsem zde nakonec ty imitátorky nechal a přesunul zpátky jen leucomelasky.
Co se týče poznámky kýbl žab v nesmyslných kombinacích. Měl jsem skupinu leucomelasek + malé stromové které obývaly vršek teraria zatím co leucomelasky se držely hlavně dole(takovouto skupinu mi odsouhlasil i nějaká chovatel od kterého jsem tehdy žáby bral) a k těm jsem chtěl nějaké (leucomelasky) přikoupit a u těch dokupovaných žab se mi toto několikrát stalo.
Sem jsem to připsal protože mi to bylo podezřelé jestli to nemohlo být třeba nějaké parazitické onemocnění které by třeba mohly přenášet ty moje ale rozvine se jen u nové žáby která je vystresovaná a celkově oslabená z celého transportu a dne na burze. S tím že by mi stím třeba někdo poradil...
Takhle to vypadá kdoví v jakých podmínkách si myslíte že ty žáby chovám, sice bohužel nemám místo na to mít terarium přez celou zeď ale rozhodně jsem již viděl žáby nahuštěné v teririu mnohem hůře.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...