Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhlé úmrtí

Nedávno jsem si pořídila dva potkany. Samicku a samecka. Mela jsem je v prostorném terariu, znali se z pet centra, takze na sebe byla zvykla. Az vcera, kdyz jsem prisla domu z prace, tak jsem nasla samecka mrtveho a v ubozenem stavu. Mel stahnutou kuzi, rozbitou lebku, jakoby utrhnuta z poza usi. Chci se zeptat zda mi nekdo muze poradit, zda by byla mu tohle schopna udelat samicka a nebo byl pouzit lidsky faktor? Samicka se po otevreni teraria chovala velice vyplasene a Mam spolubydlici a ti temto zviratku moc nefandi. potrebuju poradit, protoze mam i jine zvirectvo a nechci,aby jim nekdo nebo neco ublizovalo, proto, ac nerada,ale s prosbou pomoci, prikladam fotku meho Kvida.

Předmět Autor Datum
Tohle vypadá, že je od samice klasicky sežraná hlava, potkani to svým mrtvým někdy dělávají. Sameček… poslední
Aurifer. 02.02.2014 00:40
Aurifer.

Tohle vypadá, že je od samice klasicky sežraná hlava, potkani to svým mrtvým někdy dělávají. Sameček mohl exnout a samička mu sežrat hlavu, to se někdy stává. Častějc u zvířat, která mají málo vody, živočišných bílkovin nebo obecně málo krmení. Měli vodu a dostávali živočišné bílkoviny? Ten kaddáver vypadá dost vyhuble.

Jinak co se týče spolubydlících- pokud nemají rádi zvířata a nelze jim věřit, tak to je nerozum si potom ta zvířata do takových podmínek vůbec pořizovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru