Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Mazání příspěvků.

Takže bych se chtěl zeptat jak to funguje tady na Tera poradně. Když přidám příspěvek a vám se nelíbí tak ho smažete bez udání důvodu ? Jen mě to zajímá protože jsem tu včera přidal příspěvek ohledně teraristiky. Konkrétně video s agamou. A někdo ho smazal. Chápal bych kdybych něco udělal špatně nebo by se to nehodilo. Ale bylo to ohledně teraristiky a zařazené do pokecu což tomu odpovídalo jelikož jsem se ptal nějak podobně jako "taky si hrajete s agamou ?" nebo tak něco. Nevadilo by mi kdyby to někdo locknul nebo aspoň napsal důvod. Jenže jen tak smazání ? To tu teď dělají admini typu "nehodící smažte" ?
[mod]To je furt dokola... (cejna)[/mod]

Předmět Autor Datum
Nechci mluvit za kolegu, kterej to smazal. Ale i tak k tomu mám nějaký připomínky. 1. Nesmyslný náze…
cejna 20.02.2014 16:56
cejna
Kolega byl rychlejsi, vse jiz vysvetlil za me.. Mame tu naky rad a kdyby sem kazdy daval takhle co c…
Radar14 20.02.2014 17:06
Radar14
Jen bych chtěl podotknout radši než něco smazat tak to lockněte a dejte důvod. Potom bych chtěl říct…
CreativanDevil 20.02.2014 17:16
CreativanDevil
Nezalezi na tom, jak je vlakno stare, ale ze je k tomu urcene.. Ze se nechce nekomu hledat, je vec d…
Radar14 20.02.2014 17:35
Radar14
Na tohle mám jeden dotaz. Jak se řeší kam se ukládají vlákna. Tím myslím hw máte to nějak omezené pr…
CreativanDevil 20.02.2014 18:02
CreativanDevil
No tady se vam odpovedi dostalo, tak tu neni tak zle.. ;-) Nejde o kilobajty.. Ani nic osobniho, dop… poslední
Radar14 20.02.2014 18:12
Radar14
Jen bych chtěl podotknout radši než něco smazat tak to lockněte a dejte důvod Jo, a pak určitě bude…
cejna 20.02.2014 17:48
cejna

Nechci mluvit za kolegu, kterej to smazal. Ale i tak k tomu mám nějaký připomínky.
1. Nesmyslný název vlákna.
2. K tomuto účelu TP neslouží.
3. Jak by to asi vypadalo, kdyby sem každej do samostatnýho vlákna vkládal libovolný na netu nalezený video? To by byl strašnej bordel.
4. Jestli se ti to líbí, dej si odkaz na svůj FB profil nebo na svůj blog, případně na nějakej blog k tomu určenej.
5. Podobný vlákno už je tady. I když je určeno primárně pro vlastní videa, tak by se tam asi ten příspěvek hodil víc než do samostatnýho vlákna.
6. Ano, moderátoři jsou tu od toho, aby nehodící se, nesmyslný příspěvky mazali. Na co jinýho by tu asi byli? Denně se tady příspěvků beze smyslu, s nic neříkajícím předmětem, reklam, prostě hovadin nejrůznějšího typu maže docela dost.
7. Raději se místo brečení zamyslete nad vhodností a smyslem svýho původního a vlastně i tohoto příspěvku.

Předem upozorňuji, že toto vlákno nechám odemčené jen do doby než se vyjádří dotyčný mod, nebo než se zvrtne.

Jen bych chtěl podotknout radši než něco smazat tak to lockněte a dejte důvod. Potom bych chtěl říct že TP má jedno téma a to je pokec. Kde by mělo být možné pokecat o všem co se týká o teraristice.
1.Název vlákna byl naprosto normální nevidím jediný háček proč by neměl být normální snad mi to vysvětlíte abych se přiučil kdy se to hodí a kdy ne.
3.Nebudu tady rozebírat VTIPY na TERA poradně jako např napraná ženská která spadne hlavou do záchodu. (To je asi lepší než lechtání agamy na břichu. JE TO K TERARISTICE viďte(2.).
4.Jestli se mi to líbí nebo ne to už byla moje věc, ale chtěl sem se o to podělit s ostatními milovníky Teraristiky.
5.Když se o to chci podělit nebudu nutně vyhledávat Podobné téma které bylo mimochodem založené v roce 2010 (to že tam někdo přidal příspěvek před měsícem na tom nic nemění.)
a k 6. bodu nato kdysi bývali cenzuranti aby zakazovali a mazali různé věci. Dneska se to většinou odůvodní když už k tomu dojde. (Neřeknu kdybych tam dával nějakou s**čku perverzní a úplně nesmyslnou. Modi jsou tu aby kontrolovali průběh webu a zdokonalovali ho či se zapojili do různých diskuzí a pomáhali. Atd.. Ten web jste neudělali pro sebe !! Ale pro všechny kdo se chtějí zapojit nebo něco znát. Opravte mě pokud se mýlím

Nevadilo by mi kdyby se to smazalo a odůvodnilo. Jenže jen tak smazat někomu nějaký příspěvek mi příjde "nevhodné".
Děkuji.

Nezalezi na tom, jak je vlakno stare, ale ze je k tomu urcene.. Ze se nechce nekomu hledat, je vec druha. A vysvetlovat proc se maze kazda ptakovina, se taky obcas modum nechce. Jako pro vas je jednodusi zalozit vlakno nove. To je cele. Na odkaz "Ma to rada asi" nelze ocekavat zadna hlubsi smysluplna debata. Kdyby jste to I v tom formatu v jakem to bylo dal, do vlakna jak zminoval kolega, tak by nikdo nic nemazal, jen by to zapadlo v propadlisti dejin.. Maximalne by nekdo uvedl, ze "jeee to je bomba, ja chci taky a pod. A to tu nak zvlast nepotrebujeme.. Prakticky na vse se tu da najit odpovidajici zarazeni a I spousta odpovedi a nazoru, zkusenosti ktere maji smysl.
Ja jsem tu napriklad od roku 1998 a zalozil jsem maximalne tak sedm vlaken. Nemam problem pokracovat treba ve vlakne z roku 2010 a o tom to cele je..Jsou jedinci (to neni ted na vas), co to svedou za jeden den. Proc neco hledat, kdyz muzu byt na hlavni strane..

Na tohle mám jeden dotaz. Jak se řeší kam se ukládají vlákna. Tím myslím hw máte to nějak omezené pravděpodobně tak kolik místa % zabere to jedno vlákno že ho musíte smazat a nenecháte ho prostě jak vy říkáte "zapadnout v propadlisti dejin" ? Ten můj příspěvek mohl založit taky vlákno s několika stovkami odpovědí. A možná by lidé sem daly podobná videa pro pobavení(nemyslím tím videa o cigánce co řve na někoho v paneláku jak jste tam postnul vy například ve vtipech opakuji v TP i když na fb toho jsou tuny pravděpodobně. Ale o zvířatech v terárku), ale co to vlastně řeším nebylo to podle vašeho gusta a zabíralo to tolik místa na této poradně,tak proč by to tu vůbec mělo být. Schválně kdyby si tohle řekl člověk před těmi dvěma lety a vymazal ten thread s vtipy (během toho dne co to založil, dříve než by si to někdo stihnul prohlédnout asi by to nikomu nechybělo a nikoho by ten thread nepobavil)
Vidíte takové cypoviny tady řeším a přitom stačilo smazat tenhle thread kdy jen nějaký prostý uživatel si stěžuje.
Teď už vám to vyčítám a snažím se vás přesvědčit o pravdě jako každý člověk který chce mít za své (děláme to všichni :-) ) Asi to dělají lidé z nudy že řeší takové věci.
Jenže když jsem přišel dneska na poradnu a nevyděl svůj příspěvek nikde.Ani žádné vysvětlení o něm proč tam není tak mě to pobouřilo.
Nemusíte reagovat. Přeji příjemný večer a mnoho užitečných Tera příspěvku.

No tady se vam odpovedi dostalo, tak tu neni tak zle.. ;-) Nejde o kilobajty.. Ani nic osobniho, dopadl by tak kazdy. Co se tyce hw nevim, to je vec programatoru a adminu. My jsme jen ti "modi". Mozna jsme nekdy prisni, ale bobuzel to nejde jinak. Internet je jungle, coz je fajn na jednu stranu, ale anarchie je taky spatne. Musi to byt v nakem mantinelu. Klidne si to video dej tam kam rikame a uvidime co se stane. Ale nechceme mit na hlavni strance moc vlaken, ktera budou cekat na ono zapadnuti.. Taky hezky vecer preji a doufam, ze vas to neodradilo, jak na to tady uz myslim vite.. ;-)

Jen bych chtěl podotknout radši než něco smazat tak to lockněte a dejte důvod

Jo, a pak určitě bude každýho návštěvníka hrozně bavit celá první strana poradny tvořená ze zamčených příspěvků. To je nesmysl.

Název vlákna byl naprosto normální nevidím jediný háček proč by neměl být normální snad mi to vysvětlíte abych se přiučil kdy se to hodí a kdy ne.

Název "taky si hrajete s agamou" mi normální nepřijde. Asi lepší by bylo něco ve smyslu: Zajímavé video s trnorepem. nebo tak něco. Přesto, ale TP není žádná databáze odkazů na videa. To jste tady špatně. K podobnému využití máte třeba youtube, facebook atd...

Nebudu tady rozebírat VTIPY na TERA poradně jako např napraná ženská která spadne hlavou do záchodu.

Rozdíl je v tom, že ta napraná ženská s hlavou v záchodě je ve vlákně vtipy. Pokud by se to ocitlo na hlavní stránce TP bylo by to smazáno stejně jako Váš příspěvek.

Jestli se mi to líbí nebo ne to už byla moje věc,

Pokud píšete na veřejné fórum, není to jen Vaše věc.

Když se o to chci podělit nebudu nutně vyhledávat Podobné téma které bylo mimochodem založené v roce 2010

Budete muset. Taková jsou tu pravidla. Pak se nedivte mazání příspěvků.

a k 6. bodu nato kdysi bývali cenzuranti aby zakazovali a mazali různé věci. Dneska se to většinou odůvodní když už k tomu dojde. (Neřeknu kdybych tam dával nějakou s**čku perverzní a úplně nesmyslnou. Modi jsou tu aby kontrolovali průběh webu a zdokonalovali ho či se zapojili do různých diskuzí a pomáhali. Atd.. Ten web jste neudělali pro sebe !! Ale pro všechny kdo se chtějí zapojit nebo něco znát. Opravte mě pokud se mýlím

Vysvětluju Vám to celou dobu, že tady jsou nějaká pravidla. Pokud tu chcete působit, musíte je dodržovat. To není žádná cenzura. Svoje názory psát můžete, ale do vláken k tomu určených a dodržovat při tom nastavená pravidla.

Nevadilo by mi kdyby se to smazalo a odůvodnilo. Jenže jen tak smazat někomu nějaký příspěvek mi příjde "nevhodné".

Nevhodné mi přijde vkládání nevhodných příspěvků. Nemyslíte si doufám, že máme denně psát nějaký elaboráty s vysvětlením a omluvou nějakým trollům, kteří tu TP denně spamují...

Zpět do poradny Nahoru