Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krajta královská - hloupá chyba

Dobrý den, všichni přátelé hadů:-)
Taky se vám už někdy stalo, že jste byli dva dny pryč a hadovi se v teráriu nesvítilo (prasklá žárovka) nebo že se mu svítilo celou noc?
Včera jsem přišla domů ve 12 v noci a regiusce svítila žárovka! Tak jsem se podívala na spínačky, na které mám světlo napojené a ejhle! Došlo mi, že si moji raubíři hráli s posouvacím čudlíkem a změnili to z osvětlení na dobu určenou spínacími hodinami na celodenní chod. Samozřejmě můj milý si toho po odchodu s dětmi nevšiml ]:( Celkem se hadovi svítilo v noci jenom jednou a tu další noc jen do půlnoci, než jsem si toho všimla. Můj dotaz zní: nemohlo mu to nějak ublížit? Nepoškodí to svlek? Můžu něco udělat, aby nebyl v takovém stresu, když ho vracím zpátky do terária? Chudák, je mi ho opravdu líto! Ale moje blbost - děti a hadi, to je kombinace, kterou si příště raději sama pohlídám... Za rady předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak píše Uro. Je jí to úplně jedno :-) Taky se mi občas stávalo, že při zapínání praskla žárovka a v… poslední
Zdoter 13.03.2014 17:01
Zdoter

Jak píše Uro. Je jí to úplně jedno :-) Taky se mi občas stávalo, že při zapínání praskla žárovka a vyhodilo to pojistky a celý den to nesvítilo a vždycky v klidu.
A moje oblíbená rada ke zmírnění stresu při vracení hada do terárka? Nevyndávej ho ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru